Το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το ξεκίνημα της λαϊκής οργής εναντίον της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου. Κάτοικοι από τον Ελειό ζήτησαν από την Δημοτική Αρχή να συζητηθεί το πολύκροτο θέμα του δρόμου προς το Κορώνι. Σύσσωμη η αντιπολίτευση βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους.

Ο Θεόφιλος στη γραμμή που ήδη έχει χαράξει απορρίπτοντας (και μη έχοντας καν το δικαίωμα) το αίτημα των Γι-άννη Λυκούδη και Νίκο Ανουσάκη να συζητηθούν δύο ξεχωριστές ερωτήσεις στο ΔΣ στάθηκε πεισματικά αντίθετος τόσο στην παρουσία αντιπροσωπίας των κατοίκων στο ΔΣ προβάλλοντας τα μέτρα προστασίας για τον covid 19, όσο και την συζήτηση του θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης!

Μια πρωτοφανής ενέργεια για δήμαρχο που μπροστά «στο δικό του» προτίμησε να ερεθίσει την λαϊκή οργή!

Μια πρακτική που θυμίζει «ΕΓΩ αποφασίζω και διατάζω» έχοντας ως δεδομένη την δοτή πλειοψηφία με την «εξαγορά» συμβούλων από την αντιπολίτευση. 

Με τις ψήφους της ομάδας των τεσσάρων βολεμένων συμβούλων σε θεσούλες και με την διπλή ψήφο του προέδρου Βαλλιανάτου κατάφερε «να το παίξει άντρας που δεν κάνει πίσω» και με ψήφους 11-11 να μην συζητηθεί το θέμα που ταλανίζει όλο το Ξώμερο και όχι μόνο!

Ταυτόχρονα ο Θεόφιλος επιβεβαίωσε ότι. ..ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ που δεν θέλει να συζητηθεί το θέμα, όταν η επιχειρηματολογία του επί του θέματος όπως την δημοσιοποίησε στο αίτημα του Γιάννη Λυκούδη αποδομήθηκε λέξη προς λέξη από τον μέχρι τώρα αντιπρόεδρο του ΔΣ, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του δημάρχου παραιτήθηκε! 

Ήταν λοιπόν ζήτημα χρόνου να ανοίξουν οι ασκοί της λαϊκής οργής στην αλαζονική δημαρχεία Μιχαλάτου! 

Ζητήματα όπως οι πυρκαγιές στην Παλλοστή και οι συνέπειες τους, οι ορδές των ζώων (γίδια, μοσχάρια, βόδια κ.λ.π.) που ασύδοτα αλωνίζουν τους δρόμους και καταστρέφουν περιουσίες, η εγκατάλειψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των χωριών, τα υποβόσκοντα προβλήματα κατά περιοχές που σιγοκαίουν, είναι βέβαιο μετά την έκρηξη από τους κατοίκους του Ελειού για τον δρόμο στο Κορώνι ότι θα εκδηλωθούν και θα φουντώσουν!

Υ.Γ. Όσον αφορά «τα μέτρα προστασίας για τον Covid 19» που επικαλέστηκε ο Θεόφιλος για να μην συμμετάσχουν οι κάτοικοι που βρισκόταν έξω από το θέατρο, θα του θυμίσουμε ότι στο τελευταίο ΔΣ δέχτηκε να παρευρεθεί «δικός του» πολίτης για μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε «για τα μάτια του κόσμου» (περί Ρομά) και ταυτόχρονα ανέχθηκε όψιμο και εκ μεταγραφής «τσιράκι» του να περιτριγυρίζει την αίθουσα που συνεδρίαζε το ΔΣ και «να πουλάει μούρη» ποζάροντας κιόλας σε φωτό.

Κορώνι – δρόμος: «κλειστός»