Οι εξελίξεις στην τοπική ΝουΔου, το μέλλον του Παρίση…

Οι εξελίξεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία προδιαγράφουν τα μελλούμενα για τις εκλογές βουλευτικές και δημοτικές/περιφερειακές!

Η συνέχεια της ίδιας ηγεσίας υπό την Γιάννα Κουλουμπή και με την ενίσχυσή της στην κορυφαία οργάνωση στο Αργοστόλι από τον νάμπερ ουάν της νέας δημοτικής παράταξης του Νίκου Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου, παρόν και μέλλον” Γεράσιμο Παπαναστασάτο, προδιαγράφουν μια θερμή περίοδο το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το κομματικό τοπίο το μέλλον του Αλέξανδρου Παρίση προδιαγράφεται θετικό! Και αυτή είναι η σοβαρή και σε βάθος προσέγγιση για τις πολιτικές εξελίξεις.

Το μέλλον του Παρίση δεν βρίσκεται στην αυτοδιοίκηση, αλλά στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο Αλέξανδρος ό,τι είχε να δώσει το έδωσε στην αυτοδιοίκηση. Το έργο του θα κριθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος. Το πολιτικό του μέλλον όμως βρίσκεται στην κεντρική πολιτική σκηνή! Και αυτό, εκτιμούμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Παρίσης ήταν από τα πρόσωπα που στάθηκαν στα καλά και κυρίως στα άσχημα στον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη. Και αυτό ο Κυριάκος δεν το ξεχνάει… Εδώ είμαστε…

…και το μέλλον του Θεόφιλου!

Η συμμετοχή του Αλέξανδρου Παρίση στο τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ δίνει άρδην άλλον αέρα, αέρα νίκης στην κυβερνώσα παράταξη. Και σε αυτή την περίπτωση αποκαθίσταται η χασούρα από την αποτυχημένη θητεία του σημερινού βουλευτή.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης ως βουλευτής θα δώσει ώθηση νίκης στο συνδυασμό Ανουσάκη/Παπαδάτου/Παπαναστασάτου κ.λ.π. και πολύ περισσότερο αν η ΝΔ συνεχίσει να είναι κυβέρνηση (το πιθανότερο).

Ο Μιχαλάτος θα χάσει το ισχυρό του χαρτί στο χώρο της ΝΔ και αναγκαστικά θα εγκλωβιστεί από τους Συριζέους (Βαλλιανάτο, Σπαθή βασικά και λιγότερο τους «δεύτερους») και τους Κιναλίτες (Τσιλιμιδό, Σαμούρη και ό,τι άλλο έχει απομείνει), που αποτελούν τους «σκελετούς» πλέον του τοπικού πολιτικού σκηνικού.

Οπότε και η δύναμή του θα περιχαρακωθεί στο δημοτικό παρακράτος που έχει στήσει αλλά αποδεδειγμένα ιστορικά θα καταρρεύσει δια νυκτός με την πρώτη ρωγμή!

Την γλίτωσε μία φορά με το περιβόητο χρέος του δήμου Λειβαθούς που οι πάντες γνωρίζουν πως το πέτυχε, δεύτερη φορά «ξέπλυμα» στην πολιτική δεν υπάρχει! Κανόνας!

Σε ό,τι αφορά τον «Η»

Σε ό,τι αφορά τον «Η» τώρα …«Ψωνίσανε από σβέρκο» αν νομίζουν ότι θα γίνουμε ένα με όλους αυτούς που το μόνο που τους νοιάζει είναι …η τσέπη και η πάρτι τους.

Τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι μάθαμε πολλά και κυρίως γνωρίσαμε πολλούς σαν και τα μούτρα τους!

Η πραγματικά ανεξάρτητη και αποκαλυπτική δημοσιογραφία θα τους τσικουνίζει καθημερινά!

Τύπους που για μια καρέκλα κι ένα 1500άρι πουλήσανε και πουλάνε «και τη μάνα που τους γέννησε» θα τους αποκαλύπτουμε καθημερινά!

Το δημοτικό παρακράτος που έχουν στήσει είναι, αντίθετα απ’ ότι πιστεύουν, είναι σαθρό!

Άλλωστε η ιστορία διδάσκει. «Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»! Αυτοί έχουν πάρει και τράτο άλλο ένα…

KΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ