Με τον βαρύγδουπο τίτλο «υπηρεσίες εκπόνησης σχεδίου δράσης για την σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Αργοστολίου, Σάμης και Ιθάκης» ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος (αρ. πρωτ. 19193/2021 και ΑΔΑ:ΡΩΙΧ 46ΜΓΤΤ-Π5Τ) υπέγραψε σύμβαση ανάθεσης για 25 χιλιάρικα (24. 552€ για την ακρίβεια …προκειμένου να είναι νόμιμη η ανάθεση παρά 448Ε!!!) με την Τατούλη Παρασκευή (Εύη). Ποια εστί η Εύη Τατούλη; Καταρχήν …στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας! Ύστερα κόρη του πρώην Βουλευτή, Υπουργού και Περιφερειάρχη της ΝΔ Πέτρου Τατούλη, υποψήφια η ίδια με τη ΝΔ στην Αρκαδία και διευθύνουσα σύμβουλος σήμερα  στον Αναπτυξιακό οργανισμό των γαλάζιων Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνα, Λαυρίου!

Περίεργη η ανάθεση και με πολλά ερωτηματικά από όπου και να την πιάσεις…

Από τον γαλάζιο στίγμα της, μέχρι αν ήταν ενήμεροι οι δύο δήμαρχοι Σάμης Μονιάς και Ιθάκης Στανίτσας!!!

Και πάμε πάρα κάτω.

Βρήκαμε άλλες τρεις «περίεργες» αναθέσεις με την υπογραφή Θεόφιλου ανά την …Ελλάδα και όλες κατά σατανική σύμπτωση σχετίζονται με το περιβόητο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Και οι τρεις αφορούν  απευθείας αναθέσεις για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου σύνταξης φακέλων υποβολείς αίτησης σε διάφορες προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η δεύτερη σατανική σύμπτωση είναι ότι και οι τρεις αναθέσεις γίνονται σε …μηχανικούς εκτός Κεφαλονιάς!!!

Η μία στις Σέρρες (αρ. πρωτ. 15328/17-8—2021 με ΑΔΑ: 6ΨΣΥ46ΜΓΤΤ-ΥΜΧ, ποσού 6.138), η άλλη στην Σπάρτη (αρ. πρωτ. 19204/6-10-2021 με ΑΔΑ: 6Φ2Λ46ΜΓΤΤ-ΜΤΤ, ποσού 6.200€) και η τρίτη στην Αθήνα (αρ. πρωτ. 18581/30-9-2021 με ΑΔΑ: ΩΗΘ046 ΜΓΤΤ-898 ποσού 6.200Ε)!!!

Μέχρι τώρα ο Θεόφιλος μας διαβεβαιώνει και μάλιστα με ύμνους ότι όλη η δουλειά για τα έργα που σχετίζονται με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» γίνεται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Τώρα μαθαίνουμε ότι 18,5 χιλιάρικα πάνε όχι καν για την σύνταξη του φακέλου των αιτήσεων αλλά …για υπηρεσίες συμβούλου σύνταξης των φακέλων!

Πολλές οι συμπτώσεις και πολλές οι απορίες!

Και το τελευταίο: Όλοι οι Κεφαλονίτες μηχανικοί πρώτα από όλα που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά και ύστερα στην Αθήνα, την Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα είναι …ΑΝΙΚΑΝΟΙ για τις παραπάνω δουλειές;

Υ.Γ. 1. Άντε να πειστεί ο κάθε καλοπροαίρετος ότι με αυτές τις αναθέσεις δεν ξεπληρώνονται προς την Κυβέρνηση τα «κατόπιν ενεργειών μου» του βουλευτή με «δικά μας

παιδιά»…

Υ.Γ. 2. Αν αυτές οι αναθέσεις γινόταν επί Παρίση, ο Θεόφιλος …«θα είχε φάει τα λυσσακά του» και ο εισαγγελέας θα είχε φορτωθεί με ανάλογες καταγγελίες όπως συνηθιζόταν τότε…