Αυτές είναι σοβαρές προτάσεις Θεόφιλε!

Μέσα στην γενικότερη μιζέρια και στη μούχλα που έχει κυριεύσει την Κεφαλονιά και με τα «κίνητρα της ντροπής» Μιχαλάτου, Κατσιβέλη, Καππάτου για τους γιατρούς ακούστηκε και μια σοβαρή πρόταση από τον αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό η οποία μάλιστα κατατέθηκε στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη στην πρόσφατη συνάντησή που είχαν με την υπόσχεση μάλιστα να εξεταστεί η χρηματοδότησή της.

Η πρόταση λοιπόν Τραυλού είναι «το οικόπεδο του νοσοκομείου (που βρίσκεται πίσω από την πλατεία), για το οποίο προτείνουμε να γίνουν 2 υπόγεια πάρκινγκ – για να βοηθηθεί το κυκλοφοριακό – και στο ισόγειο να γίνει η Νοσηλευτική σχολή και στον όροφο να γίνουν διαμερίσματα για γιατρούς».

Ακούς Θεόφιλε;

Αυτές είναι σοβαρές προτάσεις για την επίλυση του υπ’ αριθμό ένα προβλήματος της στάθμευσης και εξίσου σοβαρά κίνητρα για τους γιατρούς!

Μήπως να δει τα προεκλογικά προγράμματα των άλλων;

Με αφορμή πάντως την πρόταση του Τραυλού για χώρο στάθμευσης στο οικόπεδο του παλιού Παιδικού Νοσοκομείου έχουμε μία πρόταση να κάνουμε στο Θεόφιλο αφού για δικού του λόγους δεν θέλει (ή δεν μπορεί) να υλοποιήσει το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα:

Μήπως θα πρέπει σοβαρά να δει τα προεκλογικά προγράμματα των αντιπάλων του στις εκλογές του 2019 Παρίση, Φόρτε, Παντελειού και Κουρούκλη γιατί αν θυμόμαστε καλά και οι τέσσερεις πρότειναν τον συγκεκριμένο χώρο για χώρο στάθμευσης, αλλά και άλλους ακόμη.

Η έξυπνη στάθμευση  και άλλες φαιδρότητες  …για το κυκλοφοριακό!

Και μιας και η συζήτηση τόφερε στο κυκλοφοριακό του Αργοστολίου.

Δύο χρόνια ο Θεόφιλος, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά η κατάσταση έχει γίνει χείρου χειρότερη.

Είναι μέρες και όχι μόνο τον δεκαπενταύγουστο που η κατάσταση είναι ανυπόφορη!

Όλα στον αυτόματο!

Και μόνο με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια …λύνεται το κυκλοφοριακό με κορυφαία περίπτωση το στραπάτσο και την ξευτίλα με την απόρριψη της σχετικής πρότασης για …την έξυπνη στάθμευση!

Δύο χρόνια μετά από την μνημειώδη αποτυχία της πρότασης λόγω παρέλευσης της προθεσμίας (!!!) κι ενώ ποτέ δεν επαναλήφθηκε η πρόσκληση όπως διαβεβαίωνε ο Θεόφιλος ότι του υποσχέθηκε η κυρία Κράτσα «η έξυπνη στάθμευση» έγινε η στάθμευση …ό,τι γουστάρω κάνω  διπλοπαρκάροντας, τριπλοπαρκάροντας και βάλε!!!

Οι δε υποσχέσεις ότι θα έλυνε το κυκλοφοριακό άμεσα με απευθείας αναθέσεις μέσω …λιμενικού ταμείου (!!!) βούλιαξαν στα κύματα της φαιδρότητας που διακατέχουν σε όλα τα σοβαρά θέματα τον Θεόφιλο και το σινάφι του!

Υ.Γ. Θα πείτε και δικαιολογημένα, για ποιο κυκλοφοριακό μιλάς όταν οι περιβόητες διαγραμμίσεις του πρώην Σερίφη (και νυν Λούκυ Λουκ) Σαμούρη δεν κρατάνε πάνω από 24 ώρες…

Εξυπνο Ληξούρι ναι!  Εξυπνο Αργοστόλι γιόκ!

Με τα καλά του Ληξουριού και του δημάρχου Γιώργου Κατσιβέλη ο Θεόφιλος φροντίζει να δηλώνει απών!!! Λες και το κάνει επίτηδες ο αθεόφοβος να συμπλέει με το Ληξούρι μόνο στα άσχημα όπως για «τα κίνητρα της ντροπής» στους γιατρούς!!!

Για την εξυπηρέτηση όμως των πολιτών με την σύγχρονη υπηρεσία  τηλεδιάσκεψη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή αλλιώς την υπηρεσία my kep live …το Ληξούρι βάζει τα γυαλιά στο Αργοστόλι, όπως με το καταφύγιο για τα αδέσποτα και το έργο για τις «Υποδομές ηλεκτροκίνησης-ηλεκτρικά οχήματα-σταθμοί φόρτισης Δήμου Ληξουρίου»!!! Κατά τα άλλα ο Θεόφιλος με το αυθαίρετο κοντέινερ  και πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του στα …Τρίκαλα πάει να μας πείσει για …το «έξυπνο» Αργοστόλι!

Ώρα είναι να μας πει ότι του φταίνε «τα τρία κακά της μοίρας του»…

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ