Eνα αχτύπητο «δίδυμο» κατέρχεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αργοστολίου – κόντρα στο ολιγαρχικό σύστημα που έχει εγκαθιδρύσει ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, καθώς ο τ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος θα συμπορευθεί με την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη.

Με δλήλωσή του στον «Η» ο κ. Τζωρτζάτος εξηγεί την επιλογή του.

«Nα γιατί επέλεξα να συμπορευθώ με την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη ‘‘Δήμος Αργοστολίου παρόν και μέλλον’’…»

Το νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς έχει αποψιλωθεί μετά την απομάκρυνση των τελευταίων γιατρών και της ΜΕΘ. Οι τοπικοί άρχοντες αρμενίζουν, αγνοούν την καθημερινότητα του κεφαλλονίτικου λαού και αδιαφορούν για την επίλυση των προβλημάτων του, ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημά τους. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι υπηρέτης του κεφαλλονίτικου λαού και να αγωνιά για την καθημερινότητά του. Η υπάρχουσα δημοτική αρχή έλαμψε διά της απουσίας της όλα αυτά τα χρόνια και το απέδειξε περίτρανα με την προκλητική αδιαφορία της στο ζήτημα του υποβιβασμού του νοσοκομείου της Κεφαλλονιάς σε «Κέντρο Υγείας».

Να γιατί επέλεξα να συμπορευθώ με την παράταξη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΟΥΣΑΚΗ “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον”…

…..ΓΙΑΤΙ έχει φωνή, σθένος, αποφασιστικότητα και δε φοβάται να ορθώσει το ανάστημά του, όταν διακυβεύονται τα συμφέροντα του τόπου του.

…..ΓΙΑΤΙ γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν την τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα του κεφαλλονίτικου λαού.

…..ΓΙΑΤΙ όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά, έστω και αν κάποιες φορές βρεθήκαμε σε αντίπαλα στρατόπεδα, ξεχώρισε για το παραγωγικό έργο του και τις δυναμικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε έφερε εις πέρας.

….ΓΙΑΤΙ πάνω απ’ όλα αγαπάει τον τόπο του και έχει ταχθεί ολόψυχα στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, χωρίς να υποκύπτει σε μικροπολιτικές.

…..ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ είναι αναρίθμιτοι οι λόγοι που καθιστούν το “ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” την πιο βιώσιμη και παραγωγική δύναμη αυτού του τόπου, ικανή να χαρίσει στην Κεφαλλονιά μας την αίγλη και την αξιοπρέπεια που της αξίζει με τροχιά ανάπτυξης προς το ΜΕΛΛΟΝ!

Γεώργιος Τζωρτζάτος