Μπορεί η λαλίστατη κατά τα άλλα περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα νάχει τελευταία σιωπήσει αλλά συνεχίζει απτόητη δίχως καμία αντίδραση (εδώ και καιρό) από μεριάς Θεόφιλου και σία να διαχειριστεί κατά πως συμφέρει την Kυβέρνηση τα σκουπίδια της Κεφαλονιάς.

Με δελτίο Tύπου λοιπόν ενημερώνει ότι «Μετά την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης

Στερεών Αποβλήτων του 2ου πρακτικού για το έργο “Έργα Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ‐Ο.Ε.Δ.Α. Κεφαλονιάς” και ακολούθως εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση και οι διαδικασίες για την έναρξη εργασιών»!!!

Το ερώτημα απλό και σαφές προς κάθε κατεύθυνση:

Ζούμε σε ευνομούμενη χώρα ή σ’ ένα κράτος που όποιος διαθέτει σχέσεις με την Κυβέρνηση (όπως η κ. Κράτσα) μπορεί να κάνει …Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους και την δικαιοσύνη;

Και εξηγούμαστε:

Η κ. Κράτσα έχει προσφύγει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣτΕ) για να ακυρωθεί η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 που έχει βάλλει φρένο στον διαγωνισμό;

Αν ναι και μάλιστα αν είναι αληθής η πληροφορία που μας ήλθε ότι η υπόθεση εκδικάζεται σύντομα αρχές Δεκεμβρίου, τότε η κ. Κράτσα και όσοι την συνδράμουν (όπως τελευταία ο δήμαρχος Μιχαλάτος…) ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ και αυθαιρετώντας κάνουν ότι τους γουστάρει υπό την προστασία (προκλητική μάλιστα) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ!!! Επί πλέον των προηγουμένων:

Δεν θα μπούμε στο αν πρέπει να γίνει ή όχι και πως το έργο της αναβάθμισης της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Παλοστή, γιατί αυτά έχουν χιλιοειπωθεί και τούτη τη στιγμή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ αν πρέπει να γίνει και πως το έργο, αλλά ΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ η κ. Κράτσα με τους συνεργάτες της και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ!

Το έργο και βέβαια πρέπει να γίνει, αλλά όχι παραβιάζοντας τους νόμους και όχι εις βάρος των πολιτών με αλόγιστες αυξήσεις σε βάρος των πολιτών τριπλασιασμού των τελών καθαριότητας που οδηγεί η διαδικασία που επέλεξε η Κράτσα και τις οποίες επιμελώς κρύβει-και από την τελευταία ανακοίνωσή της!

Κλείνοντας.

Ζητείται πάραυτα αρμόδιος (από την Διοίκηση και την Δικαιοσύνη) να παρέμβει στην προκλητικότητα της κ. Κράτσα και να εφαρμοστεί ο νόμος!

Ή έχουμε ή δεν έχουμε ευνομούμενο κράτος! Η ίδια η κ. Κράτσα προσέφυγε στο ΣτΕ και μέχρι να βγει η απόφαση δεν έχει κανένα δικαίωμα να υλοποιεί καμία απόφαση που σχετίζεται με την προσφυγή της και το έργο!