Και να θέλεις δεν μπορεί ο Κεφαλονίτης «να αγιάσει» με την κορυφή της τοπικής πολιτικής ηγεσίας που έμπλεξε εκλέγοντάς την για να «ξεβρομίσει» από τους προηγούμενους, όπως ήταν η κραυγή των πανηγυρισμών το βράδυ της εκλογής του Θεόφιλου που προηγήθηκε κατά λίγες ημέρες της εκλογής του Καππάτου. Γιατί θυμηθήκαμε την ιαχή των οπαδών του Θεόφιλου της λύτρωσης από τους προηγούμενους; Μα διαβάζοντας το δελτίο Τύπου του Καππάτου την περασμένη Τρίτη για την επίσκεψη του στον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη συνοδευόμενος από τον κομματάρχη του Θεόφιλο και με το οποίο επιβεβαιώνεται στο γράμμα και το πνεύμα του το πρωτοσέλιδο του «Η» το περασμένο Σάββατο 13 του μήνα με την υπογραφή του υποφαινόμενου που από μόνο του ήταν αποκαλυπτικό: «Ανίατη η «ασθένεια» της Υγείας στα Νησιά μας» και πλαισιωνόταν για του λόγου το αληθές από με τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών Καππάτου-Μιχαλάτου. Τα άτομα, λοιπόν, «δεν έχουν το Θεό τους» και απροκάλυπτα παίζουν με ό,τι σημαντικότερο υπάρχει (ιδιαίτερα στις μέρες της πανδημίας) την …υγεία μας και το γιατί ακολουθεί…

Καππάτος-Θεόφιλος: Ηταν μια συνεδρίαση (για την Υγεία) για το θεαθήναι…γι’ αυτό και την παραβιάζουν απροκάλυπτα!

Προσέχτε που βρίσκεται το απροκάλυπτο δούλεμα του δίδυμου της συμφοράς: Γράφει ο βουλευτής στο δελτίο Τύπου που έβγαλε και την ίδια ώρα …ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ επαναλαμβάνει σε συνέντευξη (ιδιόκτητου βεβαίως μέσου ενημέρωσης που σημαίνει δίχως «ενοχλητικές» ρωτήσεις…) ο Θεόφιλος: «Η συνάντηση έγινε με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου της 24ης Οκτωβρίου, με θέμα την κατάσταση του Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Ο κ. δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Υπουργό το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με τις θέσεις της τοπικής μας κοινωνίας. Η συνάντηση λόγω της πανδημίας έγινε με περιορισμένο αριθμό προσώπων και στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με όλους τους φορείς και τα πρόσωπα, όπως προβλέπεται από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου»! Και παραβιάζουν τόσο κυνικά, τόσο απροκάλυπτα την απόφαση οι κορυφαίοι της τοπικής πολιτικής σκηνής την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απλούστατο λόγο γιατί ήταν πράγματι μια συνεδρίαση για το θεαθήναι, μια συνεδρίαση εκτόνωσης και τίποτε περισσότερο!

Άλλα ψήφισε το Δ.Σ. και άλλα πράττουν Καππάτος-Θεόφιλος…

Η απόφαση του Δ.Σ. λοιπόν, που υποτίθεται ότι υλοποιεί το δίδυμο της (πολιτικής) συμφοράς έλεγε επί λέξει : «Συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενη από τους δημάρχους του νησιού, τον βουλευτή, τον αντιπεριφερειάρχη, τους διοικητές των δύο νοσοκομείων, την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και διακεκριμένους Κεφαλλονίτες Καθηγητές-Ιατρούς, η οποία θα καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα Υγείας του νησιού μας, θα καταθέσει προτάσεις για την άμεση επίλυση των προβλημάτων για την υλοποίηση αυτών στο γραφείο Πρωθυπουργού και του υπουργού Υγείας και να εξασφαλιστεί η άμεση επίλυση των ζωτικών προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς». Σαφής, σαφέστερη δεν γινόταν! Κι όμως βουλευτής και δήμαρχος ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ την παραβιάζουν!

Καππάτος-Θεόφιλος: Σε κανένα σημείο η απόφαση του Δ.Σ. δεν λέει αυτά που ισχυρίζονται…

Σε κανένα όμως σημείο δεν λέει η απόφαση του Δ.Σ., όπως και οι δύο ισχυρίζονται και πράττουν, ότι η πολυπληθής Επιτροπή όσο διαρκεί η πανδημία θα αποτελείται από τους …Καππάτο-Μιχαλάτο! Σε κανένα σημείο δεν λέει η απόφαση του Δ.Σ., δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένες θέσεις που θα μεταφερόταν στον υπουργό, όπως ισχυρίζονται Καππάτος-Μιχαλάτος! Και σε κανένα σημείο δεν λέει η απόφαση του Δ.Σ., αυτό που ισχυρίζονται οι δύο «Η συνάντηση λόγω της πανδημίας έγινε με περιορισμένο αριθμό προσώπων»!!! Η πανδημία, κύριοι Καππάτε και Μιχαλάτε, δεν προέκυψε ξαφνικά και μετά τις 24 Οκτωβρίου όπως εμμέσως πλην σαφώς ισχυρίζεστε με παιδική αφέλεια… Εν ολίγοις …άλλα ψήφισε σχεδόν ομόφωνα το Δ.Σ. και άλλα πράττουν Καππάτος-Μιχαλάτος!

Καππάτος, Θεόφιλος ανήκουν στους «διακεκριμένους Κεφαλονίτες Καθηγητές-Ιατρούς» και δεν το γνωρίζουμε!

Και το κυριότερο βέβαια το αποκρύπτουν πονηρώς και δολίως οι Καππάτος-Μιχαλάτος. Η απόφαση του Δ.Σ. είναι σαφής: «Οι προτάσεις για την άμεση επίλυση των προβλημάτων για την υλοποίηση αυτών» θα υπάρξουν από την Επιτροπή που θα περιλαμβάνει υγειονομικό προσωπικό και επί πλέον «διακεκριμένους Κεφαλονίτες Καθηγητές-Ιατρούς», η οποία και θα καταγράψει «την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα Υγείας του νησιού μας»!!! Τι πιο σαφές; Εκτός και Καππάτος με Μιχαλάτο βρίσκονται ανάμεσα στους …«διακεκριμένους Κεφαλονίτες Καθηγητές-Ιατρούς» και δεν το γνωρίζουμε! Ποιόν λοιπόν μπορούν να πείσουν ότι δεν μεταφέρουν στον υπουργό Υγείας την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας του νησιού μας όπως …ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ;;; ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Το συμπέρασμα

Το συμπέρασμα; Από την υπόσχεση «θα κατασκηνώσω έξω από το Υπουργείο Υγείας» μέχρι τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει σήμερα ο Καππάτος, μεσολαβεί ένας …Θεόφιλος κι αυτό μαλαγάνας! Τίποτε άλλο! Έκανε συνυπεύθυνο τον όψιμο κομματάρχη του και …όλα λύθηκαν! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επιλεγείσα τακτική με την κατά πως τους βολεύει ερμηνεία της απόφασης του Δ.Σ. για την Υγεία ανήκει στον …μαλαγάνα Θεόφιλο! Να τον χαίρεσαι τον …Γκόρτσο σου Παναγάκη!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ

Από την στήλη «Ω, τι κόσμος μπαμπά!»