Εδώ γελάνε:

Ο Θεόφιλος ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταία κάποιοι που θέλουν να «ξεπλύνουν» τον Θεόφιλο πολιτικά και τον τοποθετούν άλλοι στο ΚΙΝΑΛ και άλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Θεόφιλος μπορεί να έχει, όπως κάποιοι θυμίζουν όμως επιλεκτικά, σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ όπως άλλωστε είχε …όλη η Ελλάδα στο παρελθόν όταν υπήρχε το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά στις εκλογές που βγήκε δήμαρχος Λειβαθούς το 2006 κερδίζοντας τον ΠΑΣΟΚ ο Φραντζή (και σήμερα συνεργάτη του και γραμματέα του Δήμου). O Θεόφιλος στηρίχτηκε από τη …Νέα Δημοκρατία ανοιχτά και με κοινή δήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων Λειβαθούς και Βλαχάτων!

Με προσωπική δήλωση

κομματάρχης Βουλευτή-Κυβέρνησης

Σήμερα λοιπόν ο Θεόφιλος είναι με την δικιά του υπογραφή υποστηριχτής (κομματάρχης με την παλιά ορολογία) του βουλευτή Καππάτου και κατ’ επέκταση της Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! Η προσωπική του δήλωση στις 13/5/2021 στήριξης στον Παναγή Καππάτο είναι καταχωρημένη στα πεπραγμένα του και δίνει ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό του δημάρχου!

Και βέβαια κανείς δεν απαγορεύει σε ένα δήμαρχο να είναι πολυσυλλεκτικός, αλλά όχι και να λανσάρεται τώρα που πήρε τα πάνω του το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ο Θεόφιλος ως Κιναλίτης/Πασόκος, επειδή κάποτε ήταν ΠΑΣΟΚ, ή πολύ περισσότερο να χαρακτηρίζεται Συριζαίος, επειδή κάποιο εξαπτέρυγό του που ανήκει (;) στο ΣΥΡΙΖΑ τον γλύφει δημόσια!

  Μην τρελαθούμε κιόλας… Είπαμε, όλα τα πουλάει και όλα τα αγοράζει ο Ολιγάρχης, αλλά όχι κι έτσι.

Η σύμπτωση που

μόνο σύμπτωση δεν είναι

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τις σχέσεις του Θεόφιλου με τον Καππάτο και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ψάχνοντας το βαρβάτο αρχείο του «Η» στην 31χρονη πορεία του, δεν βρήκαμε δήμαρχο για πρώτη φορά να έχει τόσα σούρτα φέρτα στα Υπουργεία!

Και η σύμπτωση που μόνο σύμπτωση δεν είναι: Οι πόρτες των Υπουργείων άνοιξαν διάπλατα για τον Θεόφιλο (ακόμα και το Μαξίμου…) από τη μέρα, 13/5/2021, που έγινε δηλωσίας για την πάρτη του Καππάτου και της Κυβέρνησης της Ν.Δ.! Και για του λόγου το αληθές προστρέξαμε για διασταύρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του βουλευτή Καππάτου και στα δελτία τύπου που εκδίδει (https://pkappatos. wordpress.com).

Μέχρι τις 13/5/2021 που έβγαλε ο Θεόφιλος τη δήλωση στήριξης σε Καππάτο/Κυβέρνηση ΝΔ και σε διάστημα 22 ½ μηνών θητείας του βουλευτή, συνόδευσε ο Θεόφιλος τον Καππάτο σε τρεις (!) όλες κι όλες επισκέψεις στα Υπουργεία:

  Στις 28/5/2020 με την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

  Στις 13/2/2020 με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο

  Στις 12/2/2020 με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Μετά τα διαπιστευτήρια

και σε 7 μήνες …9 επισκέψεις!

Και ω του θαύματος, με το που δίνει τα διαπιστευτήρια του ο Θεόφιλος σε βουλευτή και Κυβέρνηση Ν.Δ. στις 13/5/2021 ανοίγουν οι πόρτες των Υπουργείων:

  13/5/2021: Στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκη. 13/5/2021: Στον Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραγιάννη.

  12/5/2021: Στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη.

  7/7/2021: Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με τους Υφυπουργούς κ. Ταγαρά και κ. Αμυρά. 17/9/2021: Στον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

20/9/2021: Στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.

  16/11/2021: Στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη.

  17/11/2021: Στον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

  14/12/2021: Στον ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.

Και εν ολίγοις, σε διάστημα 22 ½ μηνών ο Καππάτος αλαμπρατσέτα με τον Θεόφιλο διαβήκανε 3 φορές τις πόρτες των Υπουργείων και σε 7 μήνες με τα διαπιστευτήρια στα χέρια …9 φορές και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου!!!

Νομίζουμε ότι εδώ ισχύει …τα σχόλια περιττεύουν!

Άλλωστε δεν αξίζει να χαλάς το σάλιο σου για να πείσεις περί του αντιθέτου προσκυνημένους που το μόνο που τους νοιάζει είναι να παρέχουν υπηρεσίες στον Ολιγάρχη προκειμένου να έχουν μια στοιχειώδη δημοσιότητα…

Ποιος είναι ο κερδισμένος;

  Τι έχουν πέρα από το επικοινωνιακό των επισκέψεων αφού μετά από κάθε επίσκεψη βουλευτή-δημάρχου σε κάποιο Υπουργικό γραφείο ακολουθεί δελτίο τύπου του βουλευτή με σχετικές φωτογραφίες (για του λόγου το αληθές ή κάτι άλλο…), υπάρχει πρώτα η πολιτική διάσταση του ξαφνικού ανοίγματος των Υπουργικών θυρών σαν αποτέλεσμα της δήλωσης υποταγής του Θεόφιλου τις 13/5/2021 σε Καππάτο-Κυβέρνηση και ύστερα …η ουσία της υποταγής.

Τι έχουν κερδίσει οι πολίτες και ο Δήμος από την πολιτική κολοτούμπα του δημάρχου και το «άνοιγμα των θυρών» στα Υπουργεία με την αβάντα του βουλευτή;

  Ας βγουν να απαντήσουν όχι με αερολογίες, αλλά με απτά και συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Τελικά κερδισμένος από αυτό το νιτερέσο είναι ο Δήμος ή …ο Θεόφιλος, ο βουλευτής και η Νέα Δημοκρατία;

Με τη σιωπή Βουλευτή και Κυβέρνηση

το ρουσφέτι έγινε …σκάνδαλο!

Μία από τις λίγες χρηματοδοτήσεις που ήλθαν …κατόπιν ενεργειών του βουλευτή είναι και τα 669.600 €για την γεώτρηση των Ομαλών που εγκρίθηκαν απο το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Στις 7/10/2021 ως γνήσιος απόγονος παλαιών κομματαρχών, ο δήμαρχος έσπευσε να ευχαριστήσει τον βουλευτή και τον Υπουργό «για τις άμεσες ενέργειες τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις ανάγκες του Δήμου μας» και στην κοινή γλώσσα …για το ρουσφέτι!!!

Στην πορεία όμως κατέληξαν να χρησιμοποιηθούν τα 690 χιλιάρικα σκανδαλωδώς, ονομάζοντας το έργο …ΙΑΝΟπληκτο και αναθέτοντάς το με …απευθείας ανάθεση και μάλιστα σε μια εταιρεία άγνωστη στην Κεφαλονιά και για την οποία στην πιάτσα φημολογείται ότι προήλθε από υπόδειξη …«μπάρμπα στην Κορώνη»!

  Όλα αυτά με τη σιωπή και την ανοχή του βουλευτή και της Κυβέρνησης!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ