Την εξέδρα των παρελάσεων του Μεσολογγίου θα στήσει ο Δήμος Κεφαλονιάς μεθαύριο Παρασκευή στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, για τους επισήμους της Επετείου της 21ης Μαϊου, προεξάρχοντος του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφπρίες του «Η», μετά τον …ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της περιφέρειας και του Δ:ημου Κεφαλονιάς για το ύψος της εξέδρας των επισήμων κατά την παρέλαση, όπου ο Δήμος πρότεινε την καθιερωμένη εξέδρα του, ενώ ο περιφερειάρχης κ. Θόδωρος γαλιατσάτος ήθελε …εξέδρα «χαμηλής πτήσης» ύψους 20 πόντων από το έδαφος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης βρήκε την «τρίτη λύση», για το ύψος της οποίας υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες!

Ετσι, αύριο ο κ. Κωνσταντάκης, με τη σύμφωνη γνώμη του δήμαρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση, αναχωρεί με φορτηγό της ΚΕΔΗΚΕ για το Μεσσολόγγι και μεθαύριο Παρασκευή θα επιστρέψει για να στήσει στην Κεντρική Πλατεία την εξέδρα των παρελάσεων του Μεσολλογίου για την παρέλαση της Μεγάλης Επετείου, το Σάββατο.

Ως γνωστόν, ο κ. Κωνσταντάκης έχει αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με τους υπεύθυνους της πολιτιστικής δράσης του Μεσολογγίου, γι’ αυτό και έχει καθιερωθεί από πέρισυ η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλονιάς να παίρνει μέρος στις παρελάσεις της ιστορικής πόλης.