Κόλαφος για τον Μιχαλάτο

η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που απαντά στην (υποτιθέμενη απάντηση) του δημάρχου στην πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκμετάλλευση του Άλσους της Καλλιθέας ήταν αποκαλυπτική!

Με πολύ νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει στο Θεόφιλο πως «Οι αρχές και οι πολιτικές μας διαφέρουν κ. Δήμαρχε Αργοστολίου»!

Με λίγες λέξεις, η απάντηση τεκμηριωμένη με αδιάσειστα στοιχεία είναι κόλαφος για τον Μιχαλάτο (και τα εξαπτέρυγά του που τον συντρέχουν) και μένει βαθιά εκτεθειμένος με τα τρία μεγάλα  ψεύδη που χρησιμοποιεί , πολύ περισσότερο που… τέσσερεις ημέρες μετά δεν τολμάει να δώσει απάντηση.

Ψεύδος 1ο:

Ποτέ ο Δήμος δεν υπέβαλλε πρόταση

στην ΠΙΝ για την Καλλιθέα!

Το πρώτο ψεύδος του Θεόφιλου είναι σχετικά με την μη αξιοποίηση χρηματοδότησης από την Περιφέρεια.

Ποτέ ο Δήμος δεν υπέβαλε πρόταση για την Καλλιθέα όπως ισχυρίστηκε ο Θεόφιλος!

«Καμία πρόταση δεν υπέβαλλε η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου για το συγκεκριμένο έργο. Ενώ μπορούσε να αντλήσει δημόσιο χρήμα για το Άλσος Καλλιθέας δεν το έπραξε» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Θεόφιλος δια της σιωπής του δείχνει πως αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του …ψεύτη!

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ευθέως του διαμηνύει «Αν δεν  παρουσιάσετε αυτά τα στοιχεία (Σημείωση: Της κατάθεσης της πρότασης που ισχυρίζεται ο Θεόφιλος πως κατάθεσε) γίνεται φανερό ότι  παραπλανείτε τους συμπολίτες μας για να κρύψετε τις πραγματικές σας προθέσεις για την μεθοδολογία και το είδος της αξιοποίησης του Άλσους».

Ευγενικός μεν ο ΣΥΡΙΖΑ …αποκαλυπτικός δε!

Ψεύδος 2ο:

Μέσω Βόλου η απάντηση

για το «Αντώνης Τρίτσης»

Το δεύτερο ψεύδος Θεόφιλου αφορά τον ισχυρισμό του ιδίου (και των εξαπτέρυγών του) την μη αξιοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με πρόσχημα ότι το πρόγραμμα απευθύνεται «αποκλειστικά στις πρωτεύουσες των νομών» οπότε και δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί η Καλλιθέα που ανήκει στη Λειβαθώ.

Με ντοκουμέντα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το ψέμα Θεόφιλου (και των συν αυτώ) αναφέροντας ανάλογη περίπτωση στο Βόλο!!!

Και επισημαίνει: «Άλλο «οι Δήμοι πρωτεύουσες νομών» και άλλο «αυστηρά οι Πρωτεύουσες των Νομών της χώρας» όπως αναφέρει ο κ. Μιχαλάτος ή«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εντός πρωτεύουσας των Δήμων». Απόδειξη περί του ορθού της ερμηνείας είναι η ένταξη στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του έργου με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βόλου» για να καταλήξει στην αποκάλυψη κόλαφο για τον Θεόφιλο που μέχρι σήμερα δεν τολμά να διαψεύσει «Απόδειξη περί του ορθού της ερμηνείας είναι η ένταξη στο πρόγραμμα έργου του Δήμου Βόλου (ΑΔΑ: ΨΘΜΕ46ΜΤΛ6-Μ3Θ) του οποίου το φυσικό αντικείμενο της πρότασης περιλαμβάνει έργο στη  Νέα Ιωνία Βόλου, όπου η Νέα Ιωνία Βόλου είναι Δημοτική Ενότητα του Δήμου Βόλου και πρώην Δήμος (όπως καλή ώρα Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς που ανήκει η Κοινότητα Λακύθρας) πρωτεύουσας του Νομού Μαγνησίας (όπως ο Δήμος Αργοστολίου)».

Για όλα αυτά ο Θεόφιλος και τα λαλίστατα εξαπτέρυγά του… απλά σιωπούν!

Ψεύδος 3ο:

Ο αντιπερισπασμός

περί ιδιωτικοποιήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το τρίτο ψεύδος για τον ρόλο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στην Fraport, που χρησιμοποίησε ο Θεόφιλος ως …αντιπερισπασμό για να απαντήσει στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί ιδιωτικοποίησης της Καλλιθέας εφαρμόζοντας την γνωστή τακτική του όταν είναι στριμωγμένος «πετάει την μπάλα στην κερκίδα»!!!

Ο Θεόφιλος ως μαλαγάνας αποκλείεται να μην γνώριζε την αλήθεια αλλά χρησιμοποίησε το ψεύδος («παλιά μου τέχνη κόσκινο»…) για απάντηση στην ιδιωτικοποίηση της Καλλιθέας και κατάφερε να τα κάνει χειρότερα και επί πλέον να βγάλει και από πάνω τον ΣΥΡΙΖΑ λάδι!

Κλείνοντας με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ

Θεόφιλε, άσε τις τσιριτσάντσουλες και απάντα ευθέως:

ΓΙΑΤΙ προγραμματίζεται από την Δημοτική Αρχή να γίνει η αξιοποίηση της Καλλιθέας με ιδιωτικούς πόρους παραχωρώντας την (τουλάχιστον) για 25 χρόνια στον ιδιώτη επενδυτή και δεν προσφεύγει σε κάποιο από τα προγράμματα που υπάρχουν;

ΓΙΑΤΙ; Απλά πράγματα ρε Θεόφιλε, γιατί τα κάνεις δύσκολα;

Και ένα Υ.Γ.

Και καλά ο Θεόφιλος να δίνει αυτές τις απαντήσεις που δίνει. Ο Μινέτος όμως, μορφωμένος άνθρωπος με διπλώματα και παπλώματα γιατί μπερδεύει τα επιστημονικά θέματα με το πολύ απλό ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ προωθούν την αξιοποίηση της Καλλιθέας με ιδιωτικά κεφάλαια και όχι με δημόσιο χρήμα που τρέχει στους δρόμους;

Και να ‘δινε απάντηση, θα ‘λεγες κομμάτια να γίνουν οι επιστημονικούρες που αράδιασε…

Αλλά έχεις τη ναυαρχίδα να κάνει τίτλο κάτι περί… «οικονομίες χωρικής συγκέντρωσης» που είπε ο Μινέτος και πως εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή στην περίπτωση της Καλλιθέας και …έβαλε το Θεόφιλο να γκουγκλάρει από το πρωί μέχρι το βράδυ τι διάολο είναι αυτό που ξεφούρνισε ο δικός του!!!

KOΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ