⦿ Καλημέρα, καλή κι’ ευτυχισμένη Χρονιά! Χρόνια Πολλά και καλά!

⦿ Πολλές ευχές για να απαλλαγούμε από τον μεγάλο εφιάλτη που μας ταλαιπωρεί και να ξαναβρούμε την ελευθερία μας.

⦿ Ο Καζαμίας εισέβαλλε χθες το πρωϊ στα γραφεία του «Η» και μας έφερε σπουδαίες εκλήξεις για το 2022!

⦿ Ιανουάριος: Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος ξεστήνει το αντίσκηνο που έστησε έξω από το Υπουργείο Υγείας και χτίζει ένα μικρό …αυθαίρετο για να ρεγγέρει καλύτερα τα θέματα Υγείας του Νομού μας.

⦿ Φεβρουάριος: Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, ο δήμαρχος Θεόφιλος ανακοινώνει από το νέο του ραδιο-φονικό σταθμό « Αντιανουσάκ», ότι φέρνει στο Αργοστόλι και έργα του διάσημου Κεφαλονίτη γλύπτη Γεωργίου Μπονάνου και επειδή, λόγω Σκλάβου, δεν χωράνε κι αυτά στο Γηροκομείο, στέλνει τους μισούς τρόφιμους …πίσω στον Άγιο Ανδρέα, για να χωρέσουνε κι’ αυτά τα γλυπτά!

⦿ Μάρτιος: Τα νησιά μας βουλιάζουν όλο και πιό πολύ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί έκτακτη σύσκεψη με Παύλο, Νότη και Κανελλάτο, για …πατέντες διάσωσης!

⦿ Απρίλιος: Φαεινή ιδέα από τον αντιδήμαρχο Έργων Διονύση Μινέτο! Επειδή από τις βροχοπτώσεις η παραλία του Αργοστολίου ενώνεται με τη θάλασσα, εκπονεί μελέτη υπόγειας αυτοκινητιστικής σήραγγας από του Μέγα μέχρι το Λιμεναρχείο!

⦿ Μαϊος: Η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα ενώνει με καθημερινά αεροπορικά και ακτοπλοίκά δρομολόγια όλα τα Επτάνησα με τη Ρώμη, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είδε όταν ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής. Υπεύθυνο του εγχειρήματος βάζει τον Πασοκτζή Δημήτρη Σπανό!

⦿ Ιούνιος: Τα αδέσποτα γίδια και βόδια οργιάζουν στα κτήματα των πολιτών και στους δρόμους και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για να τα τιθασεύσει δημιουργεί Καταφύγιο για γίδια και βόδια στην Λαγκάδα, δίπλα στο Καταφύγιο αδέσποτων σκύλων!

⦿ Ιούλιος: Ο κορονοϊός έχει φτάσει στη μετάλλαξη «Ωμέγα» και ο Βίκτωρ για να σπάσει το άσχημο κλίμα της πανδημίας δημιουργεί στην Πλατεία τεράστια ρόδα αναψυχής όπως του Λονδίνου, τηρώντας γαια τους επισκέπτες τα πρωτόκολλα κόβιντ!

⦿ Αύγουστος: Βγαίνει απ’ τις φυλακές ο ροζ μπάρμπα-Στάθης κι’ έρχεται για διακοπές στην Ιθάκη όπου ο δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας του διαμηνύει να φύγει με τον ίδιο πλοίο που ήρτε!

⦿ Σεπτέμβριος: Πρόωρες εκλογές! Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος υποστηριζόμενος από όλα τα προσκυνημένα ΜΜΕ του Θεόφιλου, χάνει την έδρα από τον Γνήσιο, που κατεβαίνει με σύνθημα: «Ο μόνος αυθεντικός»!

⦿ Οκτώβριος: Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο το Plan B’ για το Κούταβο, που περιλαμβάνει τη νέα Γέφυρα από τα Ταμπάκικα στο Λιμεναρχείο. Οι Διλινάδες προς τιμή του, στήνουν το άγαλμά του στην Πλατεία Μπασιά!

⦿ Νοέμβριος: Ο Πρόεδρος εκδίδει το 7ο βιβλίο του με τίτλο «Που πάτε ρε μ@λ@κες», μέσα απ’ το οποίο κατακεραυνώνει τους πολιτικούς, που φαλκιδεύουν την ανάπτυξη και την οικονομία της Χώρας!

⦿ Δεκέμβριος: Ο κορονοϊός μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του Θάνου Ασκητή φεύγει τελείως από τη Χώρα μας και ο Καζαμίας ξεκινάει να γράφει τον Καζαμία του 2023!

⦿ Και για την αντιγραφή