Και οι δύο αποφάσεις

…λάθος!

Τέσσερεις μέρες μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής στο Δήμο Αργοστολίου και μέχρι την ώρα που γράφεται το παρόν (Πέμπτη απόγευμα) η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου έχει δημοσιεύσει …ΛΑΘΟΣ τις δύο Αποφάσεις για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ: ΨΟ7Ρ46ΜΓΤΤ-2ΚΨ) και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΑΔΑ: 6ΡΙΗ46ΜΓΤΤ-6ΡΝ).

Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να γράψουν και να δημοσιεύσουν (Τετάρτη πρωί στις 10;10’) τις δύο σημαντικές για την λειτουργία του Δήμου Αποφάσεις και οι δύο …λάθος!!!

Και τι λάθος, όχι κάποιο ανθρώπινο, αλλά κάτι που βγάζει μάτι για την αριθμητική αλλοίωση των αποτελεσμάτων!

Που φωνάζει ανικανότητα αν όχι κάτι άλλος…

Οι 20 σύμβουλοι που γίνανε …21!!!

Να πάρουμε από την αρχή τα γεγονότα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με 23 παρόντες από τα 27 τα μέλη του ΔΣ. Τα 4 απόντα, οι Δ. Λυκούδης, Μενάγιας, Κωνσταντάκης, Φόρτες.

Η απόφαση για την εκλογή του Προεδρείου υπογράφεται από τον Σαμούρη και είναι απόλυτα ορθή (ΑΔΑ: ΨΧΤΝ46ΜΓΤΤ-Η6Β). Με το που ξεκινάνε οι διαδικασίες για την εκλογή των μελών των Επιτροπών, ο Παντελειός καταθέτει δήλωση με την οποία θυμίζουμε ότι ξετίναξε τον Θεόφιλο (πρωτοσέλιδο «Η» Τρίτη 11/1) δηλώνοντας ότι «Ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και ως πολιτική δήλωση δεν θα λάβουμε μέρος στη διαδικασία ανάδειξης των Επιτροπών» και δημοσιεύεται στην απόφαση εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ: ΨΟ7Ρ46ΜΓΤΤ-2ΚΨ).

Με την αποχώρηση των τριών συμβούλων της παράταξης Παντελειού (Παντελειός, Τρωϊάννος, Κεκάτος) στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος …20 σύμβουλοι (4 οι απόντες συν 3 οι αποχωρήσαντες της Κίνησης) και όχι …21 σύμφωνα με τις δύο αποφάσεις που υπογράφονται από τον Βαλλιανάτο!!!

Με την αριθμητική Βαλλιανάτου και προφανώς με την έγκριση Μιχαλάτου, ανατρέπονται όσα γνωρίζουμε και …9 (παράταξη Μιχαλάτου) +3 (παράταξη Παρίση) +2 (παράταξη Φόρτε) +2 (ΛΑΣΥ) Β (ανεξάρτητοι) κάνει …21 και όχι …20!!!

Και για να γίνουμε πιο αναλυτικοί:

Ψήφισαν 23 σύμβουλοι οι εξής …22!!!

Καταρχήν, στις αποφάσεις των Επιτροπών που υπογράφονται από τον Βαλλιανάτο, το 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο εμφανίζεται ως …25μελές!!!

Και αυτό, γιατί Γαβριελάτου και Κουρκουμέλης είναι εξαφανισμένοι και στις δύο αποφάσεις!!!

Ζήτημα πρώτο: Αν και οι παρόντες είναι 23 εμφανίζονται στις δύο αποφάσεις ότι ψήφισαν …22 με την παράθεση των ψήφων που πήρε ο κάθε υποψήφιος!

Και συγκεκριμένα:

Για την Οικονομική Επιτροπή (ΑΔΑ: ΨΟ7Ρ46ΜΓΤΤ-2ΚΨ) αναγράφεται ότι:

Ο Σπαθής παίρνει 7 ψήφους και ο Βαλλιανάτος 3 ψήφους από την παράταξη Μιχαλάτου (σύνολο 10)

Ο Γ. Λυκούδης 4 ψήφους και ο Κωνσταντάκης 2 ψήφους, από την παράταξη Παρίσης (σύνολο 6).

Ο Γαβριελάτος 2 ψήφους και ο Πεφάνης 1 ψήφο, από την παράταξη Φόρτε (σύνολο 3).

Και ο ανεξάρτητος (ο Θεός να τον κάνει …ανεξάρτητο) Ματιάτος έλαβε 3 ψήφους (σύνολο 3).

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ …22!!! Και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΑΔΑ: 6ΡΙΗ46ΜΓΤΤ-6ΡΝ) τα ίδια.

Από την παράταξη του Μιχαλάτου, ο Βαλλιανάτος πήρε 7 ψήφους και ο Σπαθής 3 ψήφους (σύνολο 10)

Από την παράταξη Παρίση ο Πολλάτος πήρε 4 ψήφους και ο Λυκούδης 2 ψήφους (σύνολο 6).

Από την παράταξη Φόρτε ο Πεφάνης πήρε 2 ψήφους και ο Γαβριελάτος 1 ψήφο (σύνολο 3).

Από τους ανεξάρτητους ο Βανδώρος πήρε 3 ψήφους (σύνολο 3).

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ …22!!!

Ψήφισαν λοιπόν 23 οι εξής …22 κατά Θεόφιλο/Μιχαλάτο!!!

Τουτέστιν, οι εκλογές στον Δήμο Αργοστολίου έγιναν με …αριθμητική Μιχαλάτου διά χειρός Βαλλιανάτου!

Σημείωση: Και αν πείτε «τι δουλειά έχει ο Μιχαλάτος», αλλοίμονο και αν οι αποφάσεις του Δ.Σ. -και τέτοιες ανάλογες αποφάσεις- δεν έρχονται σε γνώση του ολιγάρχη δημάρχου, τουλάχιστον των άμεσων συνεργατών του και ενημερώνεται …όπως όλοι από την Διαύγεια.

Συγνώμη, ψήφισαν 23 οι εξής …22,

που όμως ήταν …20,

δηλαδή …18!!!

Και αν έχετε την εντύπωση πως η αριθμητική Μιχαλάτου/Βαλλιανάτου τελειώνει εδώ, πλανάστε πλάνη οικτράν!

Στα παρόντα 20 μέλη κατά την ψηφοφορία στις Επιτροπές περιλαμβάνονται και οι δύο σύμβουλοι της ΛΑΣΥ, οι οποίοι (και διασταυρωμένα) ούτε μία στο εκατομμύριο ΔΕΝ ψήφισαν κάποιον εκ των υποψηφίων (ψήφισαν άκυρο ή λευκό), οπότε και οι ψηφίσαντες τους υποψήφιους των τριών παρατάξεων, ήταν πραγματικά …18 και σε καμία περίπτωση 22 που εμφανίζονται στις αποφάσεις ότι ψήφισαν αν και πραγματικά ψήφισαν …20!!!!

Και αν μπερδευτήκατε, τα παράπονά σας στον Βαλλιανάτο που υπογράφει τις αποφάσεις και στο Μιχαλάτο που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Δήμου, να μας πουν προς τι, τα αυτού του είδους εμετικά μαγειρέματα των εκλογών στις δύο Επιτροπές;

Δύο τινά πάντως συμβαίνουν, όποια δικαιολογία και να πουν. Ή οι άνθρωποι που μας κυβερνούν στο Δήμο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ακόμη και για τα στοιχειώδη σχετικά με την ομαλή λειτουργία του Δήμου και είναι άγνωστες οι βουλές τους για το γιατί μαγείρεψαν τόσο εμετικά τα αποτελέσματα!

Ως υστερόγραφο,

η απάντηση μνημείο υποκρισίας του Θεόφιλου

Προκειμένου να διευκολυνθείτε στην απάντησή σας στο πως ακριβώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος Μιχαλάτος τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο, παραθέτουμε αυτούσια και δίχως σχολιασμό (είναι περιττός…) την απάντηση μνημείο υποκρισίας του Μιχαλάτου στην καταγγελία Παντελειού που συνόδευσε την αποχώρηση των τριών μελών της παράταξής του (ΑΔΑ: ΨΟ7Ρ46ΜΓΤΤ-2ΚΨ): «Βάλει λοιπόν εναντίον του Δημάρχου, χωρίς να υπάρχει κάτι που να θέλαμε να τους αποκόψουμε από τις Επιτροπές. Άλλωστε, την παράταξη του κ. Παντελειού την καλούσαμε πάντα και ακούγαμε με προσοχή ότι μας έλεγε. Πάντα έως τώρα στην θητεία μας, ακούμε και αυτά που λέτε και αυτά που μας προτείνετε. Όμως ο κ. Παντελειός κάνει σήμερα μία επίθεση προς εμένα χωρίς λόγο, για μία θέση στην Επιτροπή που δεν ήταν καν στην παράταξη τη δική σας. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη. Δεν την καθορίζω εγώ και αδικεί τα πρόσωπα που προτάθηκαν και εξελέγησαν στις Επιτροπές»!!!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ