Πολύ καλή πορεία σημειώνει ο συμπατριώτης μας Σεφ Βαγγέλης Σπυράτος, στο διαγωνισμό της εκπομπής MasterChef του τηλεοπτικού καναλιού STAR, όπου ήδη έχει κατακτήσει τρία «ΝΑΙ» και την «άσπρη ποδιά», περνώντας στην επόμενη δεύτερη φάση.

Ο Βαγγέλης είναι γιός του τ. διευθυντή του ΟΤΕ Βασίλη Σπυράτου και της Αγγελικής Σπυράτου, που τα τελευταία χρόνια στήσανε στο Κάστρο το επιτυχημένο εστιατόριο «IL Borgo».

Ο Βαγγέλης σπούδασε Φυσική και ασχολήθηκε ως αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια «καταπιάστηκε» με τη μαγειρική στο «IL Borgo», με στόχο την δυναμική εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης.

Στην εκπομπή του STAR «Breakfast» πρόσφατα, ο Βαγγέλης μίλησε για τη ζωή του, την σχέση του με την αθλητική δημοσιογραφία και τη μαγειρική, αλλά και για τους γονείς του Βασίλη και Αγγελική, που τον στηρίζουν σε όλες του τις δράσεις.

Στην ίδια εκπομπή ο Βαγγέλης είπε ότι την αίτηση για να πάρει μέρος στο MasterChef του STAR την έκανε ο αδελφός του Νίκος, ο οποίος είναι στέλεχος στον τοπικό ΟΤΕ, ακολουθώντας εκεί τα χνάρια του πατέρα του.

Ευχόμαστε στο Βαγγέλη καλή επιτυχία στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού βγαίνοντας και νικητής και καλές δουλειές στο IL Borgo!

 

Ο Βαγγέλης μαγειρεύει μπροστά από τους κριτές

 

Το πιάτο, ψάρι με χόρτα εποχής και σάλτσα σαμπάνιας, που χάρισε στο Βαγγέλη τα τρία ΝΑΙ και κέρδισε την ποδιά

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φοράει την άσπρη ποδιά του masterchef στο Βαγγέλη.

 

Οι γονείς του Βαγγέλη Σπυράτου, Βασίλης και Αγγελική, περιμένοντας στο στούντιο του STAR το γιό τους να ολοκληρώσει τη δοκιμασία