⦿ Ο Μητσοτάκης παίρνει κεφάλια «ποιούς κόβει απ’ τις λίστες-ποιά τα νέα ονόματα στη Ν.Δ», γράφει η έγκυρη ιστοσελίδα Fimes.gr.

⦿ Σύμφωνα με το Fimes, στο Νομό μας έχουμε εκπλήξεις, καθώς δεν υπάρχει το όνομα του βουλευτή Παναγή Καππάτου, αλλά υπάρχει το όνομα ενός άλλου Παναγή, του Παναγή Μαρκάτου, δηλαδή του τ. νομάρχη, που ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΝΟΤΗ!

⦿ Επίσης υπάρχει το όνομα του Γιώργου Κοκόλη, που ήταν υποψήφιος στις περασμένες εκλογές (ήρθε 2ος και είναι πρώτος επιλαχών), του Γεράσιμου Ιλινόϊου Τσουρούφλη και της Μαρίας Ξυτάκη!

⦿ Εδώ που τα λέμε είναι πολύ δύσκολο ο Κυριάκος να βγάλει εκτός τον Καππάτο, αφού, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, πρέπει να ξαναμπεί ως «εξ οφίτσιο», όμως δεν αποκλείεται να έχουμε …ντράβαλα, καθώς ο Καππάτος:

1ον) Είναι …άρρηκτα συνδεδεμένος με το ολιγαρχικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρύσει εντοπίως ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

2ον) Έχει δημιουργήσει μέγα ηθικό θέμα με την αίτηση που έκανε για

κορονοαποζημίωση 15.000Ε ως πληττόμενος από τον covid, και μετά το σάλο την απέσυρε…

 

3ον) Ξάφνιασε τους πάντες όταν το όνομά του βρέθηκε στο …κάδρο του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή Φουρθιώτη.

⦿ Από την πλευρά του ο τ. νομάρχης Νότης Μαρκάτος έχει ισχυρές προσβάσεις στο γαλάζιο μηχανισμό της Πειραιώς, ενώ τον συνδέει στενή φιλία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς, και με τους τ. πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

⦿ Οι εξελίξεις στη «ρευστή» εποχή μας μπορεί να μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, άλλωστε υπάρχει και το ρητό που λέει ότι «στην πολιτική όλα μπορείς να τα δεις»!

Ιβάν