Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Σάμης ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Mε αφορμή τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Σάμης, που ύστερα από μία κακή κίνηση υπέστην σοβαρότατη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, θα θέλαμε να τονίσουμε τόσο σαν ομάδα όσο και σαν πολίτες του νησιού τις παθογένειες του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Αρχικά υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να φτάσει στον αγωνιστικό χώρο. Εν συνεχεία και ενώ είχε ειδοποιηθεί το νοσοκομείο ότι πρόκειται για σοβαρό ορθοπεδικό τραυματισμό, έχοντας περάσει 3 ώρες απ’ τη στιγμή της εισαγωγής στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών η διάγνωση ήταν ανεπαρκής καθώς έκριναν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και συνέστησαν να ξαναπάμε πάλι την Τρίτη προκειμένου να γίνει εξέταση από ορθοπεδικό ιατρό.

Επειδή όμως οι πόνοι του ποδοσφαιριστή ήταν αφόρητοι αποφασίσαμε να πάμε σε ιδιώτη ορθοπεδικό όπου με μία απλή εξέταση διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης και την άμεση χειρουργική επέμβαση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σε τέτοιου είδους τραυματισμούς κρίνεται απαραίτητη η μαγνητική τομογραφία, όμως στο νοσοκομείο δεν υπάρχει μαγνητικός τομογράφος!!

Επισημαίνουμε το πρόβλημα και καλούμε του ιθύνοντες να προβούν άμεσα στην επίλυση αυτής της κατάστασης. Είναι απαράδεκτο ένα ολόκληρο νησί να μην έχει μαγνητικό τομογράφο και το Νοσοκομείο να υπολειτουργεί.

Εκ ΤΟΥ Δ.Σ.