ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ αλήθειες στα sms που έλαβε και δημοσίευσε ο Bloggerω στο προχθεσινό φύλλο της Πέμπτης (24/2), που σημαδεύουν τα μελλούμενα.

Αλήθεια πρώτη:«Ο Βαλλιανάτος μετά από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ τον βλέπει να καταλήγει στη Νέα Δημοκρατία στηρίζοντας το Νότη!!!».

Αλήθεια δεύτερη:«Μην περιμένετε να φτιάξουνε τη ΜΕΘ οι κύριοι της τοπικής ηγεσίας, διότι είναι τα ζα μου αργά».

Αλήθεια τρίτη:«Να το παραδεχτούμε. Μας έπιασε κότσους ο Μιχαλάτος με όσα μας έταξε προεκλογικά. Τον ψηφίσαμε για να ξεφορτωθούμε τον Παρίση και τ’ ασκέρι του και μας έκατσε μεγαλύτερη και επικινδυνότερη για τόπο Φατρία. Καλά να πάθουμε.»

Όσον αφορά την πρώτη αλήθεια.

Δεν είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε με το ΠΑΣΟΚ που έχει γίνει ΚΙΝΑΛ, ο Βαλλιανάτος προ πολλού δεν έχει κανένα δεσμό. Να θυμίσουμε ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2014 κατέβηκε και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Θ. Γαλιατσάτου που στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, γυρίζοντας την πλάτη στον επίσημο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με υποψήφια την Γκερέκου. Και με τον ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα τον στεγάζει, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις, παρ’ ότι κατέχει υψηλή (!) κεντρική θέση, αφού αυτές προέκυψαν, όπως ακούγεται στην πιάτσα, ικανοποιώντας την επιθυμία της φίλης του Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Οπότε, γιατί να μην στηρίξει τον φίλο του το Νότη, έτσι και αυτός κατέβει στις προσεχείς εκλογές; Ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Νότης, αποτελεί …λεπτομέρεια!

Ύστερα υπάρχει και κάτι ακόμα… Όντας στην αυλή του Θεόφιλου ο Βαλλιανάτος, άντε να πείσουν ότι …δεν είναι (ένα ακόμη) σχέδιο-μαλαγανιά του ολιγάρχη να παίξει σε δύο ταμπλό! Και με τον Διόσκουρό του Καππάτο πουλώντας του εκδούλευση πως τον στηρίζει για την βοήθεια και τα σουλάτσα στα υπουργικά γραφεία …και με τον σίγουρο νικητή και επόμενο βουλευτή (έτσι και κατέβει) Νότη Μαρκάτο! Ακόμη και ο Καππάτος να (ξανα)βγεί, ο μαλαγάνας Θεόφιλος θάχει να λέει πως …αυτός τον έβγαλε βουλευτή!

Όσον αφορά την δεύτερη αλήθεια.

Απόλυτα σωστός ο αναγνώστης!

Αν ήταν άξιοι και αποτελεσματικοί «οι κύριοι της τοπικής ηγεσίας» δηλαδή Καππάτος, Μιχαλάτος, Κράτσα κ.λπ., θα είχαν φτιάξει προ πολλού τη ΜΕΘ και όχι να την αρπάζουν νυχτιάτικα και στα μουλωχτά και να την πηγαίνουν στην …Πάτρα και να την ξαναγυρίζουν και πάλι στα μουλωχτά για να την καταχωνιάσουν σε κάποια αποθήκη για να …αποσκουριάσει! «Τα ζα μου αργά»είναι στην πραγματικότητα και σε όλα τους!

Μήπως είδατε κάτι ουσιαστικό τρία χρόνια τώρα από Καππάτο, Μιχαλάτο και Κράτσα;

Λόγια, λόγια …λόγια!

Φλυαρία και υποσχέσεις αβέρτα!

Δίχως ντροπή και με θράσος να διαφημίζουν τα σουλάτσα τους στα υπουργικά γραφεία, θεωρώντας πως αυτό …αρκεί, γι’ αυτό και το διακηρύσσουν πλέον ως επίτευγμα «πάντα παρόντες στις ανάγκες και τα ζητήματα που μας επισημαίνουν τόσο οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και οι πολίτες του τόπου μας»!!!

Όσον αφορά την τρίτη αλήθεια.

Είναι γεγονός ότι ο Μιχαλάτος δεν βγήκε με θετική ψήφο, επειδή ο κόσμος είχε πειστεί για την ικανότητα και τις αξία του. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο Μιχαλάτος βγήκε με …αρνητική ψήφο!!! Και συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι  …καταψήφισαν Παρίση και (κυρίως) Κανάλε που έκανε κουμάντο το Δήμο βγάζοντας δήμαρχο από σπόντα το Θεόφιλο! 82 μόνο ανάποδοι ψήφοι (164 η διαφορά των δύο υποψηφίων) και αυτοί στους Πρόννους αρκούσαν για να δώσουν την εκλογή στο Θεόφιλο και το δικό του τώρα ασκέρι! Δήμαρχος λοιπόν (αυτό λένε τα γεγονότα και τα στοιχεία) βγήκε ο Μιχαλάτος, όχι γιατί έπεισε για το ότι είναι ο καλύτερος, αλλά …εξ αντανακλάσεως, γιατί κάποιοι λίγοι ψηφοφόροι με διψήφιο αριθμό πείστηκαν εκεί σε Πόρο-Σκάλα (και όλοι ξέρουν από ποιους και έναντι τίνος ανταλλάγματος) και … καταψήφισαν τον Παρίση και αυτοί την τελευταία στιγμή!!!

Άλλωστε την πρώτη Κυριακή ο Παρίσης είχε σαφή διαφορά από τον δεύτερο Μιχαλάτο …360 ψήφων!

Ό,τι και να λέει λοιπόν ο Θεόφιλος, είναι …δήμαρχος με …αρνητική ψήφο και ο αναγνώστης έχει απόλυτα δίκιο!!!