Τον …Θεό του δεν έχει ο ολιγάρχης δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και δεν περνάει μέρα που να μην μας εκπλήσσει αρνητικά.

Ενώ προεκλογικά με τον πλέον επίσημο κι έγγραφο τρόπο (στο βασικό του πρόγραμμα) είχε δεσμευτεί ότι θα ανοίξει ξανά το «ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ» για τα άτομα ΑμεΑ κι ότι αυτός θα έχει τρόπο να αντιμετωπίσει τα χρέη που είχε δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή Τσιλιμιδού-Σαμούρη, παρ’ όλα αυτά, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας μία από τις περίφημες «κολοτούμπες» του έδωσε οριστικό τέλος στην ιστορία του «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ» και παραχώρησε το χώρο στο Χαροκόπειο Ίδρυμα για να εκθέτει εργόχειρα και είδη λαϊκής τέχνης, δηλαδή καμία σχέση με την δράση των παιδιών ΑμεΑ!

Μάλιστα για να «χρυσώσει το χάπι» και λόγω των έντονων αντιδράσεων της αντιπολίτευσης για την αθέτηση των υποσχέσεών του, στο τέλος πρόσθεσε στην απόφαση και την υπόσχεση πως το «Χαροκόπειο» θα συνεργαστεί με άτομα ΑμεΑ (πως ακριβώς, με ποιές προϋποθέσεις δεν ξεκαθάρισε, αφού αυτό απλά προστέθηκε εκ του

προχείρου και προφορικά στην εισήγηση λόγω της έντονης κριτικής της αντιπολίτευσης για την προεκλογική κοροϊδία του Μιχαλάτου σε μία τόσο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα).

Την παραχώρηση του Καφενείου της Καμπάνας στο Χαροκόπειο ψήφισαν η Παράταξη του ολιγάρχη δημάρχου και οι «αποστάτες» Σπ. Ματιάτος, Α. Γαβριελάτος, Π. Βανδώρος και Σπ. Πεφάνης, ενώ την καταψήφισαν οι Νίκος Ανουσάκης, Νίκος Παπαδάτος, Αλ. Παντελειός, Δ. Κεκάτος, Δ. Τρωϊάνος, Γ. Λυκούδης, Μ. Φόρτες, Γ. Κουρούκλης και Στ. Γρηγορόπουλος.

Η ουσία είναι ότι για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αργοστολίου απέδειξε πως δεν έχει μέτρο κι ότι δεν «κωλώνει», αφού τέτοιο «δούλεμα» στους ΑμεΑ δεν θα το έκανε ποτέ οποιοσδήποτε άλλος!