Oτι «δεν έχουν το Θεό τους» έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές! Με τον επικεφαλής να δίνει τον τόνο της υπερβολής, του ψέματος, της μαλαγανιάς και της πολιτικής απάτης, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

Την ίδια ώρα τα εξαπτέρυγα τον συναγωνίζονται δίνοντας έτσι τις απαραίτητες εξετάσεις στο «αφεντικό».

Τελευταίο τους κατόρθωμα, όταν με αφορμή την παραλαβή ενός βυτιοφόρου οχήματος από τον Δήμο Αργοστολίου ο alter ego του Θεόφιλου αντιδήμαρχος (και) πολιτικής προστασίας Διονύσης Μινέτος βγήκε δημόσια την περασμένη Παρασκευή 18 Μαρτίου διατυμπανίζοντας ότι «Με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών, συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε και να οργανώνουμε τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στοχεύοντας να καταστεί ο Δήμος Αργοστολίου σύγχρονος, και πιο αποτελεσματικός στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής κρίσης».

Τι καταλάβατε;

Ότι η προμήθεια του πραγματικά υπερσύγχρονου οχήματος οφείλεται στην αξιοσύνη της Δημοτικής Αρχής του ολιγάρχη Θεόφιλου!

Αμ δε!

 Μόνο δικό τους επίτευγμα δεν είναι και γιαυτό …αναίσχυντα το κρύβουν!

Οι αθεόφοβοι «δεν κωλώνουν» σε τίποτα!

Ψάξαμε λοιπόν το θέμα και ιδού η αλήθεια που ο Θεόφιλος και οι συν αυτώ αποκρύπτουν, αν και την γνωρίζουν ΠΑΡΑ (μα πάρα) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Το υπερσύχρονο όχημα είναι έργο …των προηγουμένων, οι οποίοι κατά τα άλλα …ευθύνονται για όλα τα δεινά της Κεφαλονιάς!

Το ιστορικό του υπερσύγχρονου οχήματος

Το ιστορικό της προμήθειας του οχήματος ξεκινάει …πέντε χρόνια πίσω το μακρινό 2017!

Επί Παρίση!

Ο Παρίσης που ευθύνεται, σύμφωνα με τον Θεόφιλο και την κουστωδία του, για όλα τα δεινά του Δήμου (όπως τελευταία με την Καμπάνα και τον εξοστρακισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες), αλλά …για τα καλά όχι μόνο κλείνουμε τα μάτια αλλά και …διαστρεβλώνουμε την αλήθεια οικειοποιώντας τα δίχως ίχνος ντροπής!

Θ. Μιχαλάτος

 Στις 27/4/2017 με την αριθ. 139/2017 (ΑΔΑ: 7Σ9ΝΩΕ5-Ρ90) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κεφαλλονιάς, εγκρίθηκε η υπ’ αριθ. 40/2017 μελέτη με τίτλο: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ». Η μελέτη περιελάμβανε την προμήθεια 11 μηχανημάτων και οχημάτων συνολικού προϋπολογισμού 1.673.520,00Ε «για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καταστροφικών φαινομένων που πλήττουν το νησί» όπως αναφέρεται στην απόφαση την οποία …υπερψήφισε τόσο ο Μιχαλάτος όσο και ο Μινέτος ως μέλη τότε του Δ.Σ.!

Δ. Μινέτος

Συμπέρασμα πρώτο: Τόσο ο σημερινός δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία που σήμερα επιχειρεί την οικειοποίηση της προμήθειας …ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι το έργο δεν είναι δικό τους, όπως αφήνουν σήμερα να εννοηθεί, και μάλιστα ΕΞ ΑΡΧΗΣ, αλλά είναι έργο …της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Παρίση!

Στις 30-10-2017 με την αρ. 302/ 2017 (ΑΔΑ: ΩΒΦ2ΩΕ5-ΥΗ2) ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δόθηκε η εξουσιοδότηση στον τότε δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της προμήθειας στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας!

Συμπέρασμα δεύτερο: Καμία σχέση ο Θεόφιλος με τις ενέργειες χρηματοδότησης της προμήθειας!

• Στις 30/7/2018 με την 2802/2018 (ΑΔΑ: 7Ν4Η7ΛΕ-2Β1) απόφαση του τότε Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου εντάσσεται η προμήθεια στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας κάνοντας δεκτό το αίτημα Παρίση και …όχι του Θεόφιλου!

Συμπέρασμα τρίτο: Καμία σχέση ο Θεόφιλος με την ένταξη στο ΕΣΠΑ της προμήθειας για την οποία σήμερα (δια του …alter ego του) …κοκορεύεται!

• Στις 6/8/2018 με την 249-17/2018 (ΑΔΑ: ΨΦ22ΩΕ5-ΝΝΓ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Κεφαλλονιάς εγκρίνεται η αποδοχή χρηματοδότησης 1.673.520,00Ε έντεκα οχημάτων ανάμεσα στα οποία και το σημερνό …«επίτευγμα» του Θεόφιλου!

Συμπέρασμα τέταρτο: Καμία σχέση με την χρηματοδότηση του

βυτιοφόρου που σήμερα λανσάρει σαν δικό του ο Θεόφιλος!

• Στις 15/3/2019 με την αριθ. 82/2019 (ΑΔΑ: ΩΝΓ7ΩΕ5-ΧΞΝ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του

τότε Δήμου Κεφαλλονιάς καταρτίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού.

Συμπέρασμα πέμπτο: Ακόμη και η δημοπρασία του έργου ξεκίνησε επί Παρίση-καμία σχέση ο Θεόφιλος!

• 17/5/2019 γίνεται ο διαγωνισμός με δήμαρχο ακόμη τον Παρίση και στις 6/6/2019 με την 176/2019 (ΑΔΑ: ΩΙΝΜΩΕ5-3ΤΡ) απόφαση της Οικονομικής επιτροπής εγκρίνεται το αποτέλεσμα του 1ου πρακτικού του αρχικού διαγωνισμού και για όσες προμήθειες από τις 11 δεν υπήρξαν προσφορές αποφασίστηκε (μεταξύ των οποίων και το βυτιοφόρο) να γίνει προσφυγή στη διαδικασίας της διαπραγμάτευσης

• 1 Σεπτεμβρίου 2019 αναλαμβάνει δήμαρχος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος με δρομολογημένη όλη την διαδικασία!

Και από εκεί και πέρα αρχίζει ο …γολγοθάς για την ολοκλήρωση της προμήθειας!

Παρακολουθείστε την διαδρομή της υπόθεσης στα χέρια των άξιων και ικανών!

Τρεις ημέρες πριν αναλάβει ο Θεόφιλος στις 28/8/2019 με τον Παρίση ακόμη «στο τιμόνι» με την αριθ. 237/28-8-2019 (ΑΔΑ: 6ΔΝ5ΩΕ5-ΜΞΕ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίνεται το Πρακτικό 3 της Επιτροπής του διαγωνισμού και κατακυρώνονται οι δύο από τις 11 προμήθειες του διαγωνισμού και για τις υπόλοιπες 9 επιλέγεται η διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Προσέχτε αποτελεσματικότητα από εδώ και πέρα…

Την έγκριση για την διαδικασία της διαπραγμάτευσης ο Θεόφιλος την φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασίσει μετά από …9 μήνες την 1/6/2020 (απόφαση149/2020 με ΑΔΑ: 6ΓΝ746ΜΓΤΤ-ΓΗ9)!!!

Τελικά η διαδικασία ολοκληρώνεται μετά από …20 μήνες θητείας του Θεόφιλου (!) με την υπογραφή της τελευταίας σύμβασης για το βυτιοφόρο να γίνεται στις 10/4/2021 (ΑΔΑ: 9ΗΣΣ46ΜΓΤΤ-Υ42) το οποίο και παραλήφθηκε μετά από ένα χρόνο με τους πρόσφατους πανηγυρισμούς δια χειρός Μινέτου!

Μόνο την μπάντα ξέχασαν να βγάλουν στους δρόμους και να πετάξουν σαμάκια!

Συμπέρασμα: Ξεφωνημένα ανίκανοι και ξεδιάντροπα πολιτικοί απατεώνες και μάλιστα με βούλα ακόμη και για τα αυτονόητα!!!