Πριν μία εβδομάδα ακριβώς την περασμένη Τρίτη 22/3 ο «Η» κυκλοφόρησε με το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε σάλο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και με τη βούλα» με αφορμή την οικειοποίηση από την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου της προμήθειας ενός υπερσύγχρονου βυτιοφόρου από τον Δήμο Αργοστολίου για το οποίο η όλη διαδικασία ένταξης στο ΕΣΠΑ και του διαγωνισμού έγινε επί …Παρίση!

Δύο ημέρες μετά την Πέμπτη 24/3 ο «Η» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο την αποκαλυπτική δήλωση του Γνήσιου «ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ο δρόμος στα Κουρουκλάτα»!

Και για τις δύο αποκαλύψεις του «Η» η Δημοτική Αρχή και τα μέσα επικοινωνίας (ιδιοκτησιακά και φίλια) του Κεφαλονίτη ολιγάρχη Μιχαλάτου …τσιμουδιά δεν έβγαλαν! Προτίμησαν τη σιωπή ακόμη και αν παραπέμπει σε …ομολογία ενοχής!

Άλλωστε τι να απαντήσουν στα αδιάσειστα στοιχεία του «Η»;

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι σκάει η επόμενη επιχειρούμενη πολιτική απάτη του Ολιγαρχικού συστήματος στην Κεφαλονιά!

Η προσπάθεια οικειοποίησης της πρότασης κατασκευής δημοτικού πάρκινγκ στο οικόπεδο του παλαιού Παιδικού Νοσοκομείου με την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου το περασμένο Σάββατο με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το αίτημα παραχώρησης του οικοπέδου από το Νοσοκομείο στο Δήμο!

Γι’ άλλη μία φορά (η Τρίτη σε μια εβδομάδα) ο Ολιγάρχης και η παρέα του συνελήφθησαν με την «γίδα στην πλάτη»! Και αυτό γιατί:

Η πρόταση έχει ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς …εδώ και τρία χρόνια στις

Θ. Μιχαλάτος

8/4/2019 με την 140/2019 (ΑΔΑ: ΩΚΧ4ΩΕ5-908) απόφαση!

 

Ελαφρυντικό για τον Θεόφιλο, αλλά και δεν του αφαιρεί την προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών, ότι ήταν …απών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση!

Αντίθετα μάλιστα το γεγονός της απουσίας του τότε τον ενοχοποιεί ακόμα περισσότερο αφού απουσίαζε από τη συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο! Και επί

Αλ. Παρίσης

πλέον, δύο κορυφαίοι σήμερα συνεργάτες του ο Σαμούρης και ο Μινέτος παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση αλλά, όπως αναφέρεται στην απόφαση, «εξέφρασαν επιφυλάξεις» για την απόφαση!

Και έγινε δήμαρχος ο ολιγάρχης και πρωτοκλασάτοι αντιδήμαρχοι του οι δύο κολλητοί του που τουλάχιστον ο ένας εξ αυτών (ο Μινέτος) φέρεται σε δημοσιεύματα να ήταν …σφόδρα επιφυλακτικός γι’ αυτό που σήμερα προωθούν!

Και περνάνε …2 ½ ολόκληρα χρόνια (31 μήνες για την ακρίβεια) και τσιμουδιά, ο ολιγάρχης και η παρέα του για το οικόπεδο του Νοσοκομείου και την μετατροπή του σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Όμως ξαφνικά ξυπνάνε μια ωραία πρωία και ανακαλύπτουν ότι το Αργοστόλι …έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα και παρ’ ότι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου θα παρουσιαστεί στον «Κέφαλο» κάποια από τις κυκλοφοριακές μελέτες που έχει αναθέσει, όπως ανακοίνωσε ο ολιγάρχης στον τακτικό εβδομαδιαίο μονόλογό του (ο Θεός να την κάνει συνέντευξη) σε κάποιο από τα ιδιοκτησιακά του μέσα!

Στήνουν λοιπόν ένα ακόμη Σαββατιάτικο σόου με την παρουσία φυσικά του φίλου τους, βουλευτή για να δείξουν το ενδιαφέρον τους για την επίλυση του κυκλοφοριακού!

Η αποκάλυψη ότι γι’ άλλη μία φορά επιχειρούν να εμφανίσουν πρωτοβουλίες και έργα του Παρίση ήταν αναπόφευκτη, οπότε και η αναδίπλωση ήλθε με την ψήφιση …όχι της υποβολής «αιτήματος παραχώρησης ακινήτου ιδιοκτησίας Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς» όπως ήταν η εισήγηση που έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και μας ενημερώνει η ναυαρχίδα του Ολιγαρχικού συστήματος!

Αλλά η τελική απόφαση, όπως μας ενημερώνει και πάλι η ναυαρχίδα και σαν να μην τρέχει τίποτα, ήταν …«να επικαιροποιήσουμε την απόφαση 140/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, για την διάθεση του οικοπέδου στον Δήμο Αργοστολίου» σύμφωνα με την …κολοτούμπα–πρόταση που πρότεινε ο ίδιος ο Θεόφιλος!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!

Τουλάχιστον τούτη τη φορά θέλοντας και μη σύρθηκαν στην παραδοχή της επιχειρούμενης από τους ίδιους πολιτικής απάτης να οικειοποιηθούν μια πρόταση που δεν τους ανήκει και πρότειναν οι ίδιοι τον αυτοεξευτελισμό με …την επικαιροποίηση της απόφασης που τρία χρόνια πριν είτε σνομπάριζαν είτε χλεύαζαν!!!

Το επικοινωνιακό σόου και αυτή τη φορά να εμφανιστούν ως σωτήρες απέτυχε παταγωδώς!

Υ.Γ. Ο εκνευρισμός τους για την κατάληξη της υπόθεσης και κυρίως ότι απέτυχε το σόου που πήγαν να στήσουν, φάνηκε όχι μόνο από το νερόβραστο περιεχόμενο των δημοσιευμάτων των Ολιγαρχικών μέσων αλλά και από την ανάρτηση στο F/B του Νικόλα (προφανώς εκφράζοντας και τον ολιγάρχη) ο οποίος βρήκε να αναδείξει ότι …«ουδείς απο αυτούς που γράφουν και φωνάζουν για το καλό μας εκ του ασφαλούς εφάνη παρόλο ότι έλαβαν προσωπική πρόσκληση» και όχι το προφανές… την κολοτούμπα του αρχηγού! Α και την έλλειψη μνήμης για τις επιφυλάξεις που είχε πριν τρία χρόνια ο άσπονδος φίλος του Σαμούρης…