Το τερμάτισε o ολιγάρχης δήμαρχος Θεόφιλος στην καθιερωμένη βδομαδιάτικη συνέντευξη – μονόλογο όπως αναφέρει η …ναυαρχίδα των ΜΜΕ του για το θέμα των ημερών το οικόπεδο του Νοσοκομείου.

Δικαιωματικά κέρδισε το …«Χρυσό βατόμουρο» της συνέπειας στην …ασυνέπεια!

Καταρχήν θα θυμίσουμε για άλλη μία φορά ότι συνεπής στην ασυνέπεια ο Θεόφιλος συνεχίζει και παρά τις υποσχέσεις που είχε δώσει στο ξεκίνημα της θητείας του, όχι μόνο να μην κάνει συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα μέσα αλλά ΜΟΝΟ στα «δικά του» και επί πλέον να απαγορεύει πλέον την παρουσία μη αρεστών του μέσων σε δημόσιες συγκεντρώσεις, όπως πρόσφατα με τους ψαράδες που απαγόρευσε την παρουσία του kefaloniapress!

Και μπαίνουμε «στο ψητό» αντιγράφοντας από τη ναυαρχίδα τΟλιγαρχικού συστήματος που έχει στήσει στην Κεφαλονιά αυτό που είπε στην τελευταία του συνέντευξη και σε άλλο δικό του Μέσο σχετικά με το οικόπεδο του Νοσοκομείου:

«Δεν θα δεχθούμε να μην τηρηθεί ο σκοπός που το οικόπεδο αυτό έχει γραφτεί στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Και για το λόγο αυτό και εφόσον χρειαστεί θα πάμε και στην Αθήνα, ακόμη και στο Μαξίμου. Δεν μπορεί κανείς να στερήσει τον οικόπεδο αυτό από την πόλη και να κάνει κάποιος κάτι άλλο».

Κι όμως, ο άνθρωπος που χειρίζεται τις τύχες του μητροπολιτικού Δήμου της Κεφαλονιάς, πριν ένα χρόνο στις 3/2/2021 με το με αριθ. πρωτ. 1861/2021 έγγραφό του στο Διοικητικό Συμβούλιο Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με θέμα «Αίτημα παραχώρησης χρήσης ακινήτου επί του Ο.Τ. 57 της πόλης Αργοστολίου» έλεγε μεταξύ των άλλων:

«Όπως γνωρίζετε το ακίνητο, στο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, είναι χαρακτηρισμένο ως χώρος ΚΑΠΗ, χώρος ΝΕΛΕ, χώρος νηπιαγωγείου και κοινόχρηστος χώρος. Ο Δήμος θα αναλάβει την υποχρέωση να επιδιώξει τον αποχαρακτηρισμό της χρήσης γης σε επωφελή για το νοσοκομείο χρήση»!!!

Μάλιστα! Ο άνθρωπος αυτός είναι πρώτος πολίτης στο Δήμο Αργοστολίου και το παράδειγμα εκ της θέσεως του όχι συνέπειας όπως αρμόζει αλλά …ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ!

Και αν υπάρχει κάποιος ενδοιασμός ότι αυτά τα είπε πριν ένα χρόνο, η πρότασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο τρεις ημέρες πριν την προχθεσινή του κατηγορηματική δήλωσή του ότι «Δεν θα δεχθούμε να μην τηρηθεί ο σκοπός που το οικόπεδο αυτό έχει γραφτεί στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο» ήταν ξεκάθαρη:

«Να ζητηθεί το οικόπεδο για 15 χρόνια προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων»!!!

Το αποτέλεσμα:

Όσο ο κύκλος των συνεργατών του δημάρχου σιωπά και ανέχεται αυτές τις πρακτικές με τίμημα το μισθουλάκο και την δημοσιότητα από τη θέση που τους έχει δοθεί, αυτός θα ξεσαλώνει και είναι ζήτημα χρόνου «να τους πάρει μπάλα» κι αυτούς!

Όσο οι κοινωνικοί κ.λ.π. φορείς που στηρίζουν το νοσοκομείο και το προσωπικό του σιωπούν σε αυτή την προκλητικότητα του δημάρχου Αργοστολίου, τόσο θα ζούμε σκηνές Ολιγαρχικών καθεστώτων που απαγορεύεται η αντίθετη άποψη!

Υ.Γ. 1. Η μοναδική συνέπεια που διαθέτει τελικά ο Θεόφιλος είναι …Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ γι’ αυτό και δικαιωματικά σε αυτόν θα πήγαινε αν υπήρχε το …«Χρυσό βατόμουρο» της ασυνέπειας!

Τι να πρωτοθυμηθούμε: Τη συνέπεια του για τα Χωριά, για τις Λαϊκές Κατοικίες, για την Καμπάνα και τα ΑΜΕΑ, για το Ναυτικό Μουσείο των Φάρσων, για το Θαλασσόμυλο, για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, για τον βιολογικό της Λειβαθούς, για τα αδέσποτα ζώα, για το λιμάνι του Πόρου, για το 4ο Δημοτικό Σχολείο, για την Λάσση, για, για, για …ατελείωτος ο κατάλογος!

Υ.Γ. 2. Η επιβεβαίωση των σχέσεων του δημάρχου με τη συνέπεια και την αλήθεια ήλθε και από άλλο ένα γεγονός τις τελευταίες ημέρες. Την απροκάλυπτη δημόσια ομολογία του ότι …ο Παρίσης είχε δίκιο όταν του είπε ότι το έργο του δρόμου των Κουρουκλάτων ξεκίνησε από αυτόν! Μία λέξη αυτή της «ολοκλήρωσης» (της μελέτης του έργου από τον Θεόφιλο) ήταν αρκετή για να τον αποκαλύψει πόσο ανερυθρίαστα πολιτικός απατεώνας είναι!

Tο έγγραφο με το αίτημα του Δήμου Αργοστολίου στο Νοσοκομείο για το οικόπεδο του Παλιού Παιδικού Νοσοκομείου