Καταπέλτης και αποκαλυπτικότο Sωματείο Eργαζομένων του Nοσοκομείου Αργοστολίου για τις προθέσεις του δημάρχου Αργοστολίου και του Δημοτικού Συμβούλου ειδικού αγορητή της παράταξης Παρίση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Μαρτίου με θέμα «Αίτημα παραχώρησης ακινήτου ιδιοκτησίας Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (Ο.Σ.57) σύμφωνα με το άρθρο 200 του Ν. 3463/2006».

Θα σημειώσουμε κατ’ αρχήν ότι από ένα προσεκτικό έλεγχο της πρόσκλησης για τη συνεδρίαση με αριθ. πρωτ. 4874/2022 που στάλθηκε στις 22/3/2022 στους παραλήπτες προκύπτει ότι είναι οι πάντες…εκτός του σωματείου ων εργαζομένων στο Νοσοκομείο!Οπότε και με τη σημερινή απάντηση του σωματείου γίνεται ξεκάθαρο γιατί ο πρόεδρος του ΔΣ Νικόλας Βαλλιανάτος προφανώς σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο δεν έστειλε την πρόσκληση στο Σωματείο!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣλοιπόν το Σωματείο των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο γιατί ευθέως καταγγέλλει ότι «Τη στιγμή που το Νοσοκομείο «καταρρέει»,ακόμα πέφτουν οι σοβάδες από το σεισμό του 2014, δεν λειτουργεί η ΜΕΘ ούτε η Ψυχιατρική και η έλλειψη γιατρώνείναι τραγική θεωρούμε ότι το Νοσοκομείο δεν έχει την πολυτέλεια να παραχωρήσει κανένα οικόπεδο αλλά θα πρέπει να το αξιοποιήσει προς ίδιον όφελος»!!!

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια!

Το Νοσοκομείο καταρρέει και θα προσθέσουμε με την ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ και του Μητροπολιτικού Δήμου της Κεφαλονιάς,ο οποίος ΔΕΝ έχει βοηθήσει στο ελάχιστο, παρά μόνο με τους δύο μισθούς (ΚΟΡΟΪΔΙΑ) δωρεά του δημάρχου στην αρχή της πανδημίας και τώρα ζητά να ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ αυτός(ο Δήμος δια του δημάρχου) ένα ανυπολόγιστης αξίας περιουσιακό στοιχείο του Νοσοκομείου!

Και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟεπίσης το Σωματείο των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο γιατί λέει «τα σύκα–σύκα και τη σκάφη–σκάφη» με ονόματα και στοιχεία.

Ευθέως και ονομαστικά αποκαλύπτει και καταγγέλλει τον Δημοτικό Σύμβουλο, Διονύση Λυκούδη ο οποίος «προσπάθησε να  προκαταλάβει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου αναφέροντας ότι θεωρεί ότι θα συμφωνήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διάθεση του οικοπέδου στο Δήμο»και επί πλέον ότι «προχώρησε σε εκβιασμό λέγοντας ότι αν δε συμφωνήσει το Δ.Σ. του Νοσοκομείου σε διάθεση, τότε πρέπει να γίνει απαλλοτρίωση του οικοπέδου»!!!

Και επίσης αποκαλύπτει το Σωματείο μια «λεπτομέρεια» από την τοποθέτηση του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτουη οποία διέφυγε από πολλούς και αφορά το λόγο που αιτείται τη διάθεση του συγκεκριμένου οικοπέδου ο Δήμος αναφέροντας απροκάλυπτα«ότι δεν είναι εφικτό (οι πελάτες ) πέντε ξενοδοχείων γύρω από την πλατεία να παρκάρουν στην είσοδο της πόλης και να πηγαίνουν με τα πόδια στο ξενοδοχείο»μεταφέροντας την ακριβή αναφορά του Θεόφιλου με τα ονόματα τριών συγκεκριμένων ξενοδόχων!!!

Και η ανακοίνωση κόλαφος για την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου και τον όψιμο συνοδοιπόρο της Δ. Λυκούδη κατέληξε με το ερώτημα:

«Μήπως ο σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων;»!!!

Η απάντηση στο ερώτημα των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ήλθε από τον Θεόφιλο το πρωί της Πρωταπριλιάςλίγη ώρα μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης (μακάρι σε όλα τα θέματα ο Ολιγάρχης να έδειχνε τα ίδια αντανακλαστικά…) από το ιδιοκτησιακό του μέσο που αποτελεί και τη ναυαρχίδα του Ολιγαρχικού του συστήματος με ένα …γλυκανάλατο πρωταπριλιάτικο δημοσίευμα που φωνάζει από μακριά!

Ο τίτλος αρκετός για να δείξει την σοβαρότητα του Μιχαλάτου«Οριστικό! Σε γνωστό ξενοδόχο το οικόπεδο του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς! Το «πάντρεμα» ιδεών για την αξιοποίησή του!»!!!

Ξεχνάει ασφαλώς ο Θεόφιλος να πει ότι όταν απαντάς με πρωταπριλιάτικα ψέματα στο κορυφαίο ζήτημα της επικαιρότηταςκαι το οποίο έχει σχέση με το τεράστιο ζήτημα της Υγείας ή δεν έχεις συναίσθηση της σοβαρότητας του θέματος ή είσαι τόσο σαχλός όσο και το πρωταπριλιάτικό σου!

Βέβαια παίζει να ισχύουν και τα δύο ειδικά για τον Θεόφιλο, ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένα τόσο το επίπεδο του χιούμορ του όσο και την υπευθυνότητα και μαζί τη συνέπεια που αντιμετωπίζει τα απλά τα μικρά καθημερινά προβλήματα μέχρι τα κορυφαία όπως η Υγεία και το Νοσοκομείο!

Υ.Γ.Πάντως ο Θεόφιλος οφείλει μια απάντηση στο Σωματείο των Εργαζομένων με την σοβαρότητα που απαιτεί το ζήτημα της Υγείας!

Αν δεν το πράξει τοποθετεί τον εαυτό του ως …τον κλόουν της τοπικής πολιτικής σκηνής!

Και για να συνεννοούμαστε: Μην ξεχνάει ο Θεόφιλος ότι ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕονομαστικά και στην ψύχρα τους ξενοδόχους που θα εξυπηρετηθούν από την λύση που ο ίδιος προτείνει περνώντας το οικόπεδο στο Δήμο!