Eκτακτη άφιξη του Κ/Ζ Costa Deliziosa στις 26/12

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για το νησί μας θα αποτελέσει η έκτακτη άφιξη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και αυτών που είδαμε σε  φωτογραφίες που ανεβάζουν ομάδες σε κοινωνικά δίκτυα, του κρουαζιερόπλοιου Costa Deliziosa στις 26 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι.

Το Costa Delizioza είχε προγράμματισμενη άφιξη σύμφωνα με το χειμερινό του πρόγραμμα στο Κατάκολο, αλλά επειδή το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας θα είναι κλειστό την περίοδο των Χριστουγέννων αποφασίσθηκε η προσέγγιση του στο Αργοστόλι.

Θα αφιχθεί στις 9 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι.

Οι εκδρομές των επιβατών θα πραγματοποιηθούν προς Μελισσανη και αλλά τουριστικά μέρη της Κεφαλλονιας αλλά όχι και στην Δρογκαράτη λόγω υψηλής υγρασίας η οποία δημιουργεί συνθήκες ολισθηρότητας στις σκάλες πρόσβασης του σπηλαίου με κίνδυνο ατυχήματος.

(Μ. Λεκατσάς, kefaloniapress.gr)