H αλήθεια του ψέματος!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Ο Μοσχαναθρεμένος Πρωθυπουργός μας που μόλις πήρε στα χέρια του τα ηνία της χώρας μεταλλάχτηκε σε Τραμπάλλα, γιατί έτσι του τάφερε η ζωή, έτσι τάφτιαξε η Αριστερά, έτσι κατάφερε το Πρωθυπουργικό έδρανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν οφείλονται σε τυχαία γεγονότα. Ξεκίνησε και κατέλαβε όλη την πολιτική ιεραρχία κόποις. Από την Α’θμια, Β’θμια και Γ’θμια αγωγή που αρίστευσε, πήρε μεταταπτυχιακό με …ιπποτροφία! Εκανε την πρακτική του άσκηση. Συμμετοχή σε συλλαλητήρια μετά ενίων βανδαλισμών. Χρήση ντουντούκας και συνθήματα αβέρτα και τα άλλα γνωστά μας μέσα των καθορόαιμων Αριστερών!

Αυτά τα ολίγα για να μην παρεξηγούμεθα, επειδή ο Αλέξης είναι άριστος παίκτης στα πολιτικά δρώμενα που δύνανται ν’ αξιωθούν και να επιβιώσουν εν Ελλάδι!

Στην φετινή 83η Εκθεση της Θεσσαλονίκης, που (εκ)τιμήσαμε τις ΗΠΑ, ώστε με τσου Πράκτορες τους του FΒΙ και CIA, το στρατό, Αεροπορία και Ναυτικό να συνδράμουν τσου 5.000 Ελληνες αστυνομικούς, ώστε να κατασταλεί το κίνημα των Ελλήνων Μακεδώνων -που θα διαδήλωνε κατά της χρήσης του ονόματος από τους Σλάβους Σκοπιανούς-, να υποτιμηθεί και να ευτελισθεί. «3.000 ακραίοι» συμμετείχαν στη διαδήλωση, δήλωσε επίσημα ο Πρωθυπουργός μας! Ετσι Αλέξη; Τους μέτρησες καλά πρωτού τους εξοντώσεις με χημικα και πυρά κρότου-λάμψης;

Πήγαινε σε κανά καλό οφθαλμίατρο γιατί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Και αν χάσεις τα μάτια σου, χαθήκαμε κι’ εμείς. Γιατί φαντάσου να σε δούμε σε καμιά γωνία Πλατείας με το χέρι τεταμένο και να καλείς σε βοήθεια «Αόματος». «Βοηθήστε τον αόματο» (Μίμης Φωτόπουλος).

Και στο Ευρωκοινοβούλιο έκαμε αναφορά για τις κρίσεις. Έβαλε πυρά κατά των Νεοδημοκρατικών Ευρωβουλευτών, ενώ αφιέρωσε μέγα μέρος της ομιλίας του για το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ». Τα πλεονεκτήματα, τα οφέλη της Χώρας μας, των Βαλκανίων. Και ότι 140 χώρες ανεγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία», εμείς …έχουμε το δικαίωμα να τους (απ)αρνηθούμε; Βρε θεομπαίχτη, βρε Ελληνα λιποτάχτη, βρε μυθομπολσέβικο, πες το καθαρά πως η «κόκκινη» καρδιά σου έκανε αμαν νάρτει η ώρα να εκπληρώσεις το όραμά σου! Πιάνεσαι στα λάθη των προγενέστερων Πρωθυπουργών μας. Ποιά λάθη; Υπέγραψαν τίποτε που να μας δεσμεύει; Που τα πουλάς αυτά; Αγνώμονες, ανιστόριτοι και κάτω από πολιτικές σκοπιμότητες, συνέπραξαν στο έγκλημα της βεβήλωσης μια μοναδικής ιστορίας της Ελλάδος. Εσύ θα τους ακολουθήσεις;

Πες το καθαρά το επιβάλλουν οι Αμερικανοί για να κάμουν βάσεις κόντρα στη Ρωσική επιρροή, να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. για τη συμπληρώσουν και άλλα προγράμματα του συμφέροντός τους, το μόνον που τους εξουσιάζει και είναι το εμβλημά τους!

Αλλά εσύ θέλεις να διατηρήσεις το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο του ψέματος.

Απο τα μνημόνια βγήκαμε! Ξέρουμε που μπήκαμε; Για ποιά χρόνια και ποιά ζωή;

Το λαθρομεταναστευτικό δεν μας πνίγει και έχει αλλοιώσει το DNA της φυλής μας, το βλέπεις ως θείο δώρο. Εκεί πρέπει να στραφούν οι προτεραιότητές μας, να χτίσουμε και τζαμιά για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι του Αλλάχ με το κοράνιον να διδάσκεται και στα σχολεία μας.

Τι να πρωτοπεί κανείς και που και πότε να σταματήσει;

Πάντως -για να μη το ξεχάσω-, μπαίνουμε στην ανάπτυξη που είχαμε αρχίσει να μπαίνουμε προ 8ετίας…

Τα άλλα δικά σας τεμπέληδες…

Υ.Γ.: 5.000 Αστυνομικού «νίκησαν» τους 3.000 ακραίους… (και μετά μου λέτε για Δημοκρατία αλά Αριστερά).