Η τελευταία πράξη της «καθόδου» του χτυπημένου από τους σεισμούς του 2014 τρούλου του Καμπαναριού της Εκκλησίας των Κουρουκλάτων, γράφτηκε χθες.
Oι δύο τεράστιοι γερανοί της «Χρυσανθόπουλος Α.Ε.» «κατέβασαν» τον τρούλο, αφού προηγουμένως κόπηκαν με οξυγόνο τα σίδερα που το κρατούσαν γερμένο στο κυρίως τμήμα του Καμπαναριού.
O τραυματισμένος τρούλος είχε γίνει το «σήμα κατατεθέν» των σεισμών του 2014 σε όλο τον Κόσμο.
Μετά την «κάθοδό» του, ο τρούλος τοποθετήθηκε σε μεγάλο φορτηγό και τοποθετήθηκε σε χώρο της Πλατείας της Εκκλησίας για να θυμίζει τις άσχημες εκείνες μέρες του 2014 που ο Εγκέλαδος έκανε την επανεμφάνισή του στο νησί μας.
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο

Δορυφόρος

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις