Mεγάλη η επιτυχία στους Επτανήσιους αγώνες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, που συνδιοργάνωσε ο όμιλος μας ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ με τη Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και τη ΚΕΔΗΚΕ, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.

Παρευρέθηκαν οκτώ σωματεία από όλη την Ελλάδα, Δελφίνια Περιστερίου, ΚΟ Ιωαννίνων, Δελφίνια Βόλου, Νηρέας Ιωαννίνων, Γλαύκος Περιστερίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Αργοστολίου και ΑΝΟ Αργυρούπολης, συνολικά ενενήντα αθλητές – αθλήτριες συμπεριλαμβανομένης της πανευρωπαϊκής πρωταθλήτριας, αθλήτριας των Δελφινίων Περιστερίου Κτενάς Σοφίας.

Η διοργάνωση ήταν άριστη με τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου να ολοκληρώνουν εγκαίρως τις εργασίες συντήρησης του και να συμβάλουν στην υλοποίηση των αγώνων, οι νέοι κριτές μας, που αφιλοκερδώς βρίσκονταν στο κολυμβητήριο, να αντιμετωπίζουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και η προσφορά των χορηγών μας, IONIANSEAFERIES, IONION PELAGOS, Ιχθυοπωλείο ΡΑΣΙΑΣ, ΗΧΟΘΕΑΜΑ, Οινοποιείο ΣΚΛΑΒΟΣ, Ενοικιάσεις οχημάτων MERCURY, INSIDE BAR, Φρουτεμπορικη ΠΟΛΛΑΤΟΣ, CAFE COMPASS, ΝΕ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ, VODAFONE, Κάβα Ποτών ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, Τυροκομείο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ, Οινοποιητικος Συνεταιρισμός ΡΟΜΠΟΛΑ, ΕXPRESS MARKET, Φούρνος ΣΕΣΟΥΛΑΣ, ΜΕΛΑΝΘΕΑ και Φούρνος ΜΑΝΕΝΤΗΣ πολύτιμη για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Επίσης πολύτιμη η προσφορά των ανθρώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Αλέξανδρου Ξιάρχου, Τεχνικός Σύμβουλος Τεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ και Ιωάννη Μοντεσατου, προιστάμενου Μηχανογράφησης της ΚΟΕ που ήρθαν στο νησί μας και με την πολυετή εμπειρία τους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές γονείς παράγοντες και φιλάθλους, που άκουσαν στο κάλεσμα μας κ παρευρέθηκαν, τους κριτές -χρονομέτρες, τους χορηγούς μας και τον δήμαρχο κ.Παριση, τον αντιδήμαρχο Ληξουριου κ. Κατσιβέλη ,τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Κεκατο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωσταντακη, που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Τσικλη Χρυσάνθη

  •  Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου από την ΚΕΔΗΚΕ.

Οι Επτανήσιοι Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης αποτέλεσαν σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Κεφαλονιά και η Επιτυχία τους άνοιξε τον δρόμο για την Τεχνική Κολύμβηση και για τα επόμενα Πρωταθλήματα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου για το σπουδαίο αθλητικό έργο που επιτελεί αλλά κυρίως στους σπουδαίους προπονητές- αθλητές κ. Ανδρέα Μύριλλο και κ. Νατάσσα Τσίκλη για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και την άριστη συνεργασία τους στην χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Η Κεφαλονιά είναι τυχερή που έχει αυτούς τους σπουδαίους προπονητές και αξίζει η Τεχνική Κολύμβηση να στηριχθεί ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στο νησί μας.

Συγχαρητήρια στα φιλοξενούμενα σωματεία για την συμμετοχή τους, (Δελφίνια Περιστερίου, Κ.Ο. Ιωαννίνων, Δελφίνια Βόλου, Νηρέας Ιωαννίνων, Γλαύκος Περιστερίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Αργοστολίου, Α.Ν.Ο Αργυρούπολης), στους κριτές και σε όλους τους αθλητές.

Σημαντική ήταν η παρουσία του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Συμβούλου Αλέξανδρου Ξιάρχου και της Πανευρωπαϊκής Πρωταθλήτριας Σοφίας Κτενά.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος Μηχανογράφησης της ΚΟΕ και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και αυτός είναι ο στόχος μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζομένους του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι με υπερπροσπάθεια και πραγματική αγάπη προετοίμασαν άψογα την κτηριακή εγκατάσταση για το πρωτάθλημα και για την εαρινή περίοδο.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους προπονητές και τους αθλητές του Α.Ο. Ποσειδώνα και Καλή Επιτυχία στο σπουδαίο έργο τους.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και Ε.Σ.

Πολιτισμού -Αθλητισμού -Νέας Γενιάς

Αγγελος Δ. Κωνσταντάκης