N. Σκλαβούνος: Ανοιχτή επιστολή στο δήμαρχο

Ανοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.

Δήμαρχε είναι ημέρα Τετάρτη 22/05/2019 στο νησί μας ήταν δύο κρουαζιερόπλοια με δυόμισι χιλιάδες τουρίστες το κάθε ένα και άλλα δύο τη προηγούμενη ημέρα. Δήμαρχε που ήσουν νόμιζα νομίζαμε πως θα κατέβαινες να τους υποδεχτείς αλλά που; Ντροπή σας με τα χάλια σας κάτω στην Αντωνίου Τρίτση μπουλντόζες δούλευαν, μέσα εκεί που περνούσαν οι τουρίστες από 10 χώρες με το κίνδυνο για ατυχήματα με σκόνες και σε πολλές περιπτώσεις να βρεθούν και στη θάλασσα και πολλοί από αυτούς να γυρίζουν πίσω και όλα αυτά από την ανικανότητά σας. Θα απαντήσετε σε όσα σας κατηγορούν εσέ και τους συνοδοιπόροι σου, πρόεδροι του Λιμενικού ταμείου που ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και όλα αυτά κατά ομολογία σου. Ο κόσμος το έχει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι εσύ που ήσουν να τους τα εξηγήσεις που γυρνούσαν στα καράβια σκονισμένη ταλαιπωρημένη και με τις χειρότερες εντυπώσεις από Κεφαλλονιά όχι από τους πολίτες διότι τους καλωσόρισαν και τους έδιναν service αλλά από υπαιτιότητα δική σας. Συνοδοιπόροι σου που γιουχαρίστηκαν σήμερα στην παραλιακή οδό Αντωνίου Τρίτση. Αυτό θα πει ότι ο κόσμος είναι οργισμένος με τα καμώματά σας δεν σας θέλουν και θα το δείξει την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες. Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε από όσα σου γράφω στο τύπο και στα site με αποδεικτικά στοιχεία και ντοκουμέντα η δεν με υπολογίζεις ή φοβάσαι ότι όλα είναι αλήθεια ότι και να ισχύει από τα δύο είναι εναντίον σου δεν απαντάς, Τι έγινε με το καζίνο; τι έγινε με το φτιάξιμο της πλατείας που θα είχαν αναλάβει όλο το κόστος μόνο με τα δικά σας σχέδια οι επιχειρηματίες από το Λίβανο, Σαουδική Αραβία τι έγινε με τις ανεμογεννήτριες; Τι έγινε με τα χρέη και τα έξοδα από το Πλατύ Γιαλό που τα χάρισες πόσα χρήματα παίρνει ο δήμος από την ενοικίαση του χώρου επιχειρηματία με παιχνίδια και του χώρου ενοικίασης της πλατείας τα Χριστούγεννα και με ρεύμα που πληρώνει ο Δήμος;

Δικού σας ευνοούμενου επιχειρηματία; Τι έγινε με τις αναθέσεις λειτουργίας της καντίνας στην Πεσσάδα στο λιμάνι σε δικό σας άτομο που σας χρεώστα τόσα χρήματα και από ποιον εδόθη χωρίς πλειστηριασμό. Απαντήστε τι έκανες με την παραλία της Πεσσάδα που είναι έτοιμοι οι βράχοι να πέφτουν με εκατοντάδες τουρίστες και συμπολίτες μας να πηγαίνουν για κολύμπι, και βασικά με την συστημένη επιστολή μου για το ανώτερο κίνδυνο; Είχες και έχεις έως και σήμερα αγνοήσει όλα τα χωριά και ιδού οι αποδείξεις φωτογραφίες όλα τα χωριά υποφέρουν από καθαριότητα είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι δεν θα στο συγχωρέσουν. Και ποτέ δεν  είπες  συγνώμη. Δεν πρέπει και δεν τα πρέπει να εκλεγείς, αν και αυτό μου είχες πει ότι εάν βγεις θα παραιτηθείς και τα μπουν στο δήμο αυτοί που σε διοικουν και παίρνουν τις αποφάσεις και εσύ υπογράφεις. Εάν Κεφαλονίτες θέλουν αυτό τότε ας σε ψηφίσουν.

Εκκληση προς τους ψηφοφόρους της Κεφαλλονιάς μην ψηφίσετε Αλέξανδρο Παρίση εάν αγαπάτε την Κεφαλλονιά υπάρχει εναλλακτική λύση υπάρχουν άλλοι δύο υποψήφιοι με εμπειρία στη διοίκηση στα κοινά και αγαπούν την Κεφαλονιά μας.