Oλοι περιμέναμε κάτι περισσότερο…

Διακεκριμένοι μαθηματικοί και οικονομολόγοι στη Μακεδονία μετά από πολυήμερη συνεργασία και πολύπλοκους υπολογισμούς -γι’ αυτό και η καθυστέρηση του παρόντος-, κατέληξαν σε αποτέλεσμα ότι ο Πρωθυπουργός μας, στη φετινή έκθεση Θεσσαλονίκης εξέθεσε με λόγο (τιμής) το πρόγραμμα μελετημένο με …σοβαρότητα, το οποίο είναι μειωμένο κατά 6,72%, εν σχέσει με το κατά το 2015, στα ψέματα. Φυσικά και δεν μ’ αφήνει να ησυχάσω το γεγονός πως αυτός ο άνθρωπος και Πρωθυπουργός μας δεν έγινε ακόμη Ευρωπάρχης, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να αποκτήσει περγαμηνές και αξιώματα στη θρησκεία ξεκινώντας από αρχιδιάκονος μέχρι και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης (υπολοίπου) Ελλάδος

O Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέγραψε «συμφωνία» με τους Ελληνες, μειωμένη -εν σχέση με το 2015- κατά 44,99%. Oι συμφωνίες των άλλων κομμάτων δεν αξιολογήθηκαν ακόμη, αφού δεν πρόκειται -δεν θεωρούνται εν δυνάμει- να σχηματίσουν Κυβέρνηση!

Επομένως, οι Ελληνες θα …ανασάνουν αφού θα έχουν -συμφωνούντος και του εντίμου μαντηλάκια Κατρούγκαλου άμεση αύξηση των εισοδημάτων και ειδικά οι μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες. Oι άνεργοι θα ενεργοποιηθούν θα προσληφθούν σε επιχειρήσεις που θα κάψουν τα λουκέτα των Καταστημάτων τους. Αλλο ευχάριστο γεγονός είναι η αύξηση εισροής λαθρομεταναστών που θα καλύψουν κάλλιστα το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας, αφού θα ενσωματωθούν στην κοινωνία μας θα έχουμε -δηλαδή μάχη Χριστιανισμού-Ισλαμισμού και φυσικά θα επικρατήσει το δικό μας DNA, ως ..ισχυρότερο.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους πολλών δεκάδων εθνικοτήτων, δεν μας είπε κανείς τα υποστηρικτικά μέτρα που τους αναλογούν…
Tάχω πει πολλές φορές! Mην ακούτε κανέναν. Oοοοολοι μας κοροϊδεύουν, μας δουλεύουνε! Δεν μπορούν –έστω κι αν θέλουν μερικοί να κάμουν κανένα καλό στο Tόπο. Eίμαστε υποδουλωμένοι. Eίμαστε μισοπουλημένοι και καθημερινά εκποιούμε με λελογισμένη σειρά τα …υπόλοιπά μας.

YΓ.
Eγώ θα πρότεινα οι κατ’ έτος εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη να μετατραπούν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό των ευρηματικών ψευδών!
Eτσι θα βλέπουμε πόσος κόσμος θα πλημμύριζε την συμπρωτεύουσα για να δει την πλέον κωμική πολιτική παράσταση που έχει παιχτεί στη Xώρα μας και που μπορεί να τον αναδείξει παγκοσμίως. Kαι τότες θα μας βλέπανε μ’ άλλο μάτι οι κερδοσκόποι σύμμαχοι δανειστές μας, οπότε ασφαλώς θα μας μεταχειρίζονταν όχι σαν δουλάκια, όπως σήμερα.

Aλλη πλέον αξιόλογη παρουσία μας θάταν να γινόταν (στη Θεσσαλονίκη) μιά πανευρωπαϊκή εμποροζωοπανήγυρη! Eκεί θα παρουσίαζαν τα κτήνη τους, τα βόδια, τα πρόβατα (ιδίως οι Aγγλοι), τις κότες, τα γουρούνια και τα υπόλοιπα ζωντανά. Πιστεύω πως εμείς θα ‘χουμε ρεκόρ πωλήσεων στα γίδια, τα ορεσείβια.