O Γνήσιος μήνυσε τον Σκλαβούνο

Από τον επιχειρηματία Νίκο Σκλαβούνο πήραμε τα δύο ακόλουθα email:

Mε μεγάλη μου χαρά άκουσα ότι ο φίλος μου δήμαρχος μου έκανε μήνυση και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Kαι επιβεβαίωσα όσα έδωσα και δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ξενοφώντας. Το δήμαρχο τον ευχαριστώ πολύ διότι μου δίνει την ευκαιρία να πω δημοσίως ότι μου έχει πει και μπροστά σε μάρτυρες. Για το τι θα κάνει εάν ξαναγίνει δήμαρχος. Τι έγινε με την πρόταση καζίνο στο Αινο  από πασίγνωστους Σαουδάραβες και Λιβανέζους επιχειρηματίες τι μου είπε όταν οι επιχειρηματίες προσφέρθηκαν να φτιάξουν τη πλατεία Αργοστολίου.

Με τα σχέδια του δήμου και χωρίς καμία επιβάρυνση οικονομική από το δήμο, τι μου είπε για τα έργα στην παραλία για το πρώην Πρόεδρο Λιμενικού ταμείου γιατη τον υποχρέωσαν σε παραίτηση. Του εύχομαι καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Οσο αφορά την μήνυση εναντίον μου εγώ το προέτρεψα να την κάνει κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία εκ μέρους του την ώρα που μου ζητούσε εξηγήσεις γιατί το έκανα το δημοσίευμα. Σε ένα σημείο της κατάθεσής του επικαλείται ψευδώς ότι εγώ από το 2013 είμαι σφορδος πολέμιος. Ψεύδεται ασυστόλως και ίσως θα έπρεπε να του κάνω μήνυση για ψευδη που είπε ορκίζοντας στο ιερό Ευαγγέλιο.

Διότι εγώ τον στήριζα έως δύο μέρες προτού από την δημοσίευση και το ραντεβού στο γραφείο του μπροστά σε συμβούλους του. Ιδού και η απόδειξη ότι ψεύδεται φωτογραφία στις 8/6/2014 μετά από την επανεκλογή του το βράδυ των αποτελεσμάτων από το Ionianpress. Του εύχομαι καλό κουράγιο διότι θα πηγαίνει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα για μηνύσεις εναντίον μου και αν νομίζει όπως είπε σε φίλους του, για να με φοβίζει και να σταματήσω.

Ολα τα ανωτέρω δεν είναι εναντίον του προσώπου Α. Παρίση αλλά των πράξεων του σαν Δήμαρχο και πολιτικό πρόσωπο.

Νικος Σκλάβουνος 

  • Κύριε Διευθυντά διάβαζα στο Ημερήσιο ημερομηνία 18 Απριλίου με τίτλο στην κεντρική σελίδα (Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις δημοτικές εκλογές). Δεν θα μπω στη συζήτηση όλου του θέματος μόνο στην παράγραφο (ως το ισχυρό χαρτί) του έργου του Παρίση στο Αργοστόλι τα κρουαζιερόπλοια έρχονται και βλέπετε φωτογραφίες την κατάσταση και το χάος που επικρατεί

Α) Πρώτο καράβι ακύρωσε κατόπιν μαρτυρίες Παρίση σε μένα ότι δεν μπορούσε να δέσει στο μόλο διότι εκεί υπάρχει δεμένο κατασχεμένο τους φέρι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ.

Β) Το δεύτερο το Λιμενικό Ταμείο με το πρόεδρο κύριο Μοσχονά δεν είχαν φτιάξει τις δέστρες που απαιτούνται για το μεγαλύτερο καράβι και μου έβριζε χυδαία τον εκλεκτό τους Πρόεδρο λιμενικού ταμείου και τα ανωτέρω μπροστά σε μάρτυρα. Επίσης με μένα με μαρτυρίες του πρώην προέδρου ότι τον έδιωξαν από τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου γιατί ήθελαν να δώσουν τα έργα της παραλίας σε απευθείας ανάθεση στους δικούς τους για τους ευνόητους λόγους

Όπως άλλωστε αποδεικνύεται από το ότι Δήμαρχος είναι και κατηγορούμενος στο πειθαρχικό συμβούλιο στην Πάτρας που έχει αναβληθεί δύο φορές για τις αναθέσεις 623 παράνομων αναθέσεων με δικούς τους ανθρώπους για 1,6 εκατ.ευρω.

Έρχονται και άλλα για τον δήμαρχο τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και συνεργάτες τους.

Αύριο η συνέχεια

Νίκος Σκλαβούνος