O Παύλος πανταχού παρών!

Το περασμένο Σάββατο ο Παύλος ήταν στο Ληξούρι και, όπως είδαμε σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook, ήταν με δυνατή παρέα!  Όταν η παρέα απαρτίζεται από τον Βαγγέλη Λουκέρη τον Βασίλη Ρουχωτά, το γιατρό Γιώργο Κουρή τον καθηγητή πρόεδρο της τοπικής ΝΟΔΕ Ληξουρίου Σούλτη Σωτήρη, τον Στρατηγό Ηλία Παρίση αλλά και άλλους νεοδημοκράτες όπως το Νίκο Μαρκάτο και το Λάκη Δελλαπόρτα, είναι φυσιολογικό η συζήτησης να είναι πολιτική και ως φαίνεται  η παρέα θέλει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους όσους διεκδικούν θεσμικούς  θώκους βασιζόμενοι μόνο  και μόνο σε στημένους μηχανισμούς,  ενώ οι ίδιοι είναι αποκομμένοι από το λαό.

Μάθαμε ότι η παρέα συζήτησε από τα δημοτικά έως και τις εθνικές εκλογές, που μάλλον όλοι συμφώνησαν ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο. Πάντως επιθυμία όλων είναι να γίνει σε όλα αλλαγή!

Επίσης ο Παύλος το Σάββατο βρέθηκε και στην κοπή της πίτας των πολυτέκνων όπου το προεδρείο τον ευχαρίστησε για την διαμεσολάβηση του στην κυρία Σκλαβενίτη η οποία και έκανε μία μικρή προσφορά στους πολύτεκνους. Όταν κάλεσαν τον Παύλο να πει δύο λόγια εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την Ελλάδα που χάνεται: Εννιακόσιες χιλιάδες παντρεμένα ζευγάρια δεν έχουν παιδιά και τα τελευταία πέντε χρόνια είχαμε στην χώρα μας 90 χιλιάδες περισσότερους  θανάτους από ότι γεννήσεις και τόνισε μάλιστα ότι το 25% των γεννήσεων προέρχονται από αλλοδαπούς! Όταν η ανεργία βρίσκεται στο 20% ποιος τολμά να κάνει οικογένεια;

Στην συνέχεια τόνισε ότι πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά, πλούσιος είναι αυτός που έχει πολλά παιδιά! Έτσι έλεγε και έτσι πίστευε ο πατέρας μου γιαυτό το λόγο και έκανε έξι παιδιά! Πάντως ο ίδιος με κάποια πικρία είπε ότι δεν ευτύχισε να έχει παιδιά.

Χάρισε μάλιστα στους πολύτεκνους το φλουρί της πίτας που το κέρδισε ένας λιλιπούτειος τυχερός!

Στην συνέχεια είδαμε τον Παύλο στην κοπή της πίτας της φιλαρμονικής, όπου είπε στον πρόεδρο της Γεράσιμο Βεργωτή ότι θα γίνει μέλος και θα βοηθήσει για την δημιουργία της Μπάντας.

Στη Σκάλα ο Παύλος παρεβρέθηκε στην κοπή της πίτας των εμπόρων που συζήτησαν το θέμα του βιολογικού που κυριολεκτικά «καίει» την περιοχή. Και πρότεινε να ενημερωθεί που έχει σκαλώσει ώστε να προσπαθήσει ο ίδιος μήπως και μπορεί να το προωθήσει.  Δήμαρχος, περιφερειάρχης και η κυρία βουλευτής του νομού ως φαίνεται το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επανεκλεγούν. Τώρα τι θα γίνει με το πλέον τουριστική περιοχή του νησιού μας δεν τους ενδιαφέρει. Και όμως κυκλοφορούν ανάμεσά μας  χωρίς ίχνος ντροπής.

Ο Παύλος πήγε επίσης και στην Αγία Εφημία για να συναντήσει φίλους, αλλά και στα Διλινάτα. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι μας να επικροτούμε ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα μας και μπορούν να προσφέρουν στα νησιά μας και όχι ανθρώπους που θα τους βλέπουμε μέσω αντιπροσώπων και αυτό ένα μήνα πριν τις εκλογές! (Ποιος άλλος πολιτευτής του νησιού μας θα μπορούσε από βραδύς να είναι με τον Μοσχοβισί και την άλλη μέρα το πρωί να πίνει τον καφέ του στο Σουλάτσο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπά και τον αγαπάνε).

E.Σ.