Tυχαίως λύθηκε το πρωτεύον της πόλεως μας πρόβλημα.

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

 (Είναι μπαγιάτικο). Θέλει καλό ζέσταμα και μουστάρδα για να είναι …βρώσιμο)

Ποσο χάρηκαααα, όταν έμαθα πως λόγω καιρού ματαιώθηκε η εγκατάσταση εξέδρας, για να στηθούν σ’ αυτή οι επίσημοι στην Εθνική παρέλαση, της 28ης Οκτωβρίου. Βρέθηκαν όοολοι ισόπεδοι μετά των κοινών θνητών. Δηλαδή άνευ διακρίσεων ιδιαιτέρων προς αποκατάστασιν -επί τέλους-, της Δημοκρατίας, της Αριστεροδεξιάς Κυβέρνησης της Χώρας, όπως αξίζει για απότιση φόρου τιμής, σε κείνους που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, να λέμε ό,τι θέλουμε, να κάνουμε ό,τι θέλουμε και να σκεφτόμαστε ό,τι πονηρόν, ακάθαρτον ή καθαρό παράγει ο εγκέφαλός μας!

Αλλά με μιά διάκριση ξεχωριστή. Αν δεν συμπορεύεσαι πλήρως με την νοθευμένη αυτήν Αριστεράν, θα είσαι φασίστας! Ξεκάθαρα!

• Αυτήν που πώλησε την κρατική περιουσία στους Γερμανούς και για 99 χρόνια. Παραμένει όμως ακόμη η Ακρόπολη στην Αθήνα, με την Ελληνική σημαία, ενώ -όπως ενθυμείσθε-, υπεστάλη η Γερμανική επί Κατοχής!

• Αυτή που με μισόλογα αντιμετωπίζει τις πρωτοφανείς προκλήσεις των Τούρκων, των Αλβανών και των Σκοπιανών, των ψευτομακεδόνων, εις βάρος μας!

• Αυτή που έχει σύστημα Υγείας που για μιά εγχείρηση, προγραμματίζεται η σειρά των αρρώστων για το β’ εξάμηνο του 2017.

• Αυτή που αφαιρεί από την Ελληνική διδασκόμενη Ιστορία τις πλέον ένδοξες σελίδες της, που οι ξένοι -στην πλειοψηφία-, αναγνωρίζουν και εγκωμιάζουν.

• Αυτή που επιβάλλει στα σχολεία να διδάσκονται -κατά προτεραιότητα-, οι άλλες θρησκείες καθόσον υπερέχουν της δικής μας επισήμου Ορθοδόξου!

• Αυτή που πάταξε τη διαφθορά και διέλυσε τα βοθροκάναλα που προϋπήρχαν και εξυγείανε όοολα τα ΜΜΕ, σύμφωνα και με τις πρόσφατες αποφάσεις του Σ.τ.Ε!

• Αυτή που δίδει την ευχέρεια στους νέους μας -κυρίως επιστήμονες- να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για να τις αναπληρώσει με τις αθρόες καθημερινές εισαγωγές στο Αιγαίο μ εΜουσουλμάνους δεκάδων Εθνικοτήτων, ανθρώπων μη …επικίνδυνων και ουδόλως φανατιζόμενων και επικίνδυνων εξτρεμιστών δολοφόνων!

• Αυτή που δεν μειώνει καθημερινά τις συντάξεις και τους μισθούς των εργαζομένων, που έφερε την ανάπτυξη, που έκοψε τα λουκέτα των κλειστών χιλιάδων επιχειρήσεων και που δημιούργησε συσσίτια στα οποία οι αδηφάγοι Ελληνες συνωθούνται και διαπληκτίζονται στη σειρά για να πάρουν ένα κύπελο με κάποιο φαγητό.

• Αυτή που έχει Πρωθυπουργό και Υπουργούς που δίνουν καθημερινά σχεδόν δύο χρόνια σκληρές μάχες με τους αισχρούς δανειστές μας της Ε.Ε.!

Που ένιωσε τις χώρες του Νότου σε μία ισχυρή δύναμη με προοπτικές να ανατρέψει το κατεστημένο των Βορείων…

Κουράστηκα! Δύο μέρες δεν φθάνουν να καταγράψεις τα έργα και τις επιτυχίες της Κυβέρνησής μας. Δυστυχισμένοι Ελληνες! Ενδεχομένως και άξιοι της τύχης μας! Διότι των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν και …πεανίζομεν».

ΥΓ.

➣ Ο Τσέλιγκας, ο Πολλάκης των ποιμνιοστασίων βορείων κλιτύων του Ψηλορείτη συνεχίζει να προκαλεί ξεδιάντροπα τώρα και τη Δικαιοσύνη!

➣ Ο Παππάς -καίτη μη ιερωμένος-, ίσως να τύχει της θείας συγχώρησης!

➣ Η Γεροβασίλη (νεοωραιοβασίλη, η βασίζουσα εν καλπασμώ δίκην φοράδος ιπποδρομίου θα βρει την τύχη της στο Χόλυγουντ!

➣ Ο Φίλης. Αααα. Αυτός θα γίνει …ανάρπαστος για να διδάξει σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, τώρα που; Απ(ελευθερώθηκε).

➣ Ο Κατρούγκαλος, Τσακαλώτος, Σπίρτζης, Καμμένος, έχουν απροσδιόριστο μέλλον.

➣ Για τους λοιπούς απευθυνθείτε σε διακεριμένη χαρτορίχτρα, ή καφετζού!