To Deree στην Κεφαλονιά: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους

Tο DereeThe American College of Greece συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, με τελικό σταθμό γι’ αυτήν τη χρονιά, την Κεφαλονιά και διοργανώνει μια ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με αποδέκτες τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», εκπρόσωποι του Deree –σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι– θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

  • Τα 25 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.λπ.
  • Τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης ύψους 4 εκατ. ευρώ. Οι κάτοχοι Απολυτηρίου με βαθμό πάνω από 17 μπορούν να διεκδικήσουν κάποιας μορφής ακαδημαϊκή υποτροφία ενώ ειδικά για τους νέους με καταγωγή από την Κεφαλονιά υπάρχει η υποτροφία Γεωργίου Αγορογιάννη και Παρασκευής Μενεγάτου Παραφέστα.
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια όλου του κόσμου, μέσω του προγράμματος Study Abroad, και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.
  • Τη δυνατότητα παράλληλων σπουδών στο Deree με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).
  • Τη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών, μοναδική στο είδος της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η οποία θα εφοδιάσει τους φοιτητές με ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Τα πολύπλευρα ερεθίσματα και την απόκτηση soft skills που προσφέρει η ενασχόληση με τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό – βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.acg.edu/kefalonia

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 25 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NEASC (New England Association of Schools and Colleges) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 6 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

 Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο και λύκειο Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.