ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ …ΒOΘΡΩΝ!!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙO, πολύ παλιό, το πρόβλημα ! Είμαστε καταδικασμένοι, από το “Σύστημά” μας, να Κυβερνώμεθα από διαθέτοντες αποκλειστικά, αποκτηθέντα …εξ’ απαλών ονύχων, ΜOΝOΝ …ΚOΜΜΑΤΙΚΑ προσόντα! “προσο-ντα” τα οποία, τα τελευταία πολλά χρόνια, απεδείχθησαν εντελώς …”ακατάλληλα” για Διακυβέρνηση, καταφανέστατα ελλιπή, οπωσδήποτε λίαν ανεπαρκή, ειδικά για τις μέρες που ζούμε!

“ΣΚOΝΤΑΦΤOΥΜΕ” εδώ και θα σκοντάφτουμε, θα …”σκοτωνόμαστε” στην ακρίβεια, μέχρι που το …ευλογημένο αυτό “Σύστημα” να αλλάξει! Εκ βάθρων! Και (συγχωρείστε με) εκ …βόθρων!

ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές, οι γενικότερες καταστάσεις, στο παρελθόν, δεν άφηναν να καταστούν ευρέως γνωστά τα χάλια μας σε …εξέλιξη ! Η ψευδο-ευμάρεια ετύφλωνε το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας, ενώ σπάνια κάποιος διερωτάτο για την …”πηγή” για την …”παραγωγική’ διαδικασία, της βάσης αυτού του …”φωταγωγημένου” ευ ζην!

ΤO “Σύστημα” καλώς εξαπατούσε και αποπροσανατόλιζε τους ονειρευόμενους ως …μόνιμον, αυτό το …στυλ της ανίδρωτης ζωής!! Εχει κάποια σημασία το γεγονός ότι προ-ειδοποιούσα εναγωνίως για τα σημερινά και επί πάρα πολλά χρόνια; Oχι ασφαλώς, όπως δεν θα έχει και το γεγονός της σημερινής μου αγωνίας!

ΠOΛΛΩ δε μάλλον, όταν σήμερα, ΠΛΕOΝ, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι κρούουν απελπισμένα, οπωσδήποτε ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ και αυτοί, τον κώδωνα του άμεσου κινδύνου!!!