Κάθε μέρα στις επάλξεις!

Ο «Ημερήσιος» είναι η καθημερινή δημοσιογραφική έπαλξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, η εφημερίδα που κάθε πρωί δίνει τη μάχη της έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης.

Πρωτοκυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου 1991, με βασικές «πυξίδες» την αλήθεια, τη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία και το συμφέρον των νησιών μας.

Ο «Η» γίνεται συνεχώς επίκεντρο των συζητήσεων στα δύο νησιά μας, αλλά και πανελλαδικά με τις καθημερινές αποκαλύψεις του και τα καυτά ρεπορτάζ του, ενώ στο τελευταίο γκάλοπ του Υπουργείου (MRB-2007) αναδείχθηκε πρώτη τοπική εφημερίδα σε αναγνωσιμότητα με 54,8% και 10η σε όλη την Ελληνική Περιφέρεια.

Τα θέματα του «Η» καλύπτουν όλο το φάσμα της ειδησεογραφίας και αναπτύσσονται σε ένα 24σέλιδο μίνι ταμπλόιντ, το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και το οποίο μπορεί να επεκταθεί στις 48 και στις 64 σελίδες, χρησιμοποιώντας έως και 13 χρώματα.
Το επιτελείο του «Η» είναι και ο βασικός «μοχλός» του τηλεοπτικού studio Kefalonian Mantat@ και της ιστοσελίδας www.kefalonianmantata.gr.

Ο «Η» είναι τακτικό μέλος της Ενωσης ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, ενώ ο εκδότης του είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και της Παγκόσμιας Oμοσπονδίας Tύπου.

Ο “Η” κυκλοφορεί 5 μέρες την εβδομάδα (από Τρίτη έως και Σάββατο), απασχολεί 7 μόνιμους εργαζόμενους, ενώ έχει και 10 εξωτερικούς συνεργάτες.

Γραφεία-Τυπογραφεία: Λεωφόρος Βεργωτή 51, Αργοστόλι, Τ.Κ. 28100 Τηλ.: 26710 25.310 Fax: 26710 26.320.
Ιδιοκτησία: Kefalonews Ε.Ε.