ΓΊΝΑΜΕ ρεζίλι ανά το Πανελλήνιον την Κυριακή, καθώς στο 80’ του αγώνα Διλινάτα-Πρόννοι 3-1, στα Τζανάτα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στέλιος Κάστης συγκρούστηκε με τον επιθετικό των Διλινάτων Αρμάντο Ντεντλάλα και σφάδαζε από πόνους.

◼ Ο γιατρός του αγώνα ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο, ενώ οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων προσπαθούσαν να μπούν στο Ιατρείο για να πάρουν ένα φορείο, πλήν όμως αυτό ήταν κλειδωμένο!

Τότε ο πρόεδρος της ομάδας των Πρόννων Σπύρος Σολωμός αναγκάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπεί μέσα, αλλά αντί για φορείο αντίκρυσε εκεί …ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης!

◼ Μετά από μισή περίπου ώρα κατέφθασε από το Αργοστόλι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο τερματοφύλακας ήταν καθηλωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, φθάνοντας στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό, ενώ παρέμεινε εκεί για εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές και δεν συντρέχει καμία ανησυχία.

Το θέμα πήρε πανελλήνιες διαστάσεις, καθώς έφθασε ακόμη και στα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια.

 


Διλινάτα: “Ακραίες οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων στο τοπικό πρωτάθλημα, δώστε λύση”


Από τον Α.Ο. Διλινάτα ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο των Τζανάτων με τον Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ γίναμε μάρτυρες τραυματισμού ενός ποδοσφαιριστή, που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του. Οι σχεδόν ακραίες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων στο τοπικό πρωτάθλημα παρ’ ολίγο να εξελιχθούν σε τραγωδία.

Καλούμε τους υπεύθυνους, ΕΠΣΚΙ, ΔΗΜΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ να σκύψουν πάνω στο θέμα και να δώσουν λύση.

Σταθείτε, κύριοι, με σεβασμό απέναντι στη νεολαία μας, απέναντι στον αθλητισμό, απέναντι στον πολιτισμό, απέναντι στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ και πείτε μας με ειλικρίνεια:

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Βγήκε από το νοσοκομείο ο  τερματοφύλακας των Πρόννων Σπήλιος Καστής. Κοντά του αθλητές και διοίκηση


Από τον Α.Ο. Πρόννων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΚΑΣΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και παρέμεινε μέχρι πριν από λίγο, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις επιτυχώς. Η διοίκηση της ομάδας και οι παίχτες της βρίσκονται δίπλα στο Σπήλιο καθημερινά.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ενδιαφερθήκαν για τον ποδοσφαιριστή μας και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας, τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίχτες του Α.Ο. Διλινάτων, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι κύριο ΒΑΛΣΑΜΗ ΘΕΜΗ, καθώς και όποιον άλλο επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο τις μέρες που νοσηλεύεται. Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι από την χρονική στιγμή που ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, μέχρι την άφιξη του πέρασαν 40 λεπτά περίπου, που είναι ο χρόνος που χρειάζεται φυσιολογικά να προσέλθει από το Αργοστόλι ως τα Τζαννάτα λόγω της μεγάλης απόστασης των 45 χιλιομέτρων που πρέπει να διανύσει το όχημα του Ε.Κ.Α.Β..

Όλοι μας γνωρίζουμε την έλλειψη ασθενοφόρων στο νησί μας. Τέλος στο θέμα που θα θέλαμε να δοθεί έμφαση είναι οι πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν στο γήπεδο των Τζαννάτων. Ένα γήπεδο το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους φορείς εδώ και αρκετό καιρό. Ένα γήπεδο – χωράφι που κρύβει κινδύνους για την υγεία των παικτών που κάνουν το χόμπι τους, και που οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος από τους τοπικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την συντήρηση του.

Θερμή παράκληση από τα μέλη της ομάδας μας να υπάρξει δραστηριοποίηση των φορέων πριν συμβούν τα χειρότερα.

 

(Φωτό sportsthea)