Νέο …θρίλερ με μπάζα (όπως τότε με το έργο της Πλατείας) βρισκόταν χθες σε εξέλιξη, αυτή τη φορά με το έργο που εκτελείται για την κατασκευή νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Αργοστολίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με τις ανασκαφές στο γήπεδο που προβλέπει η μελέτη για την σταθεροποίηση του εδάφους και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπιτα, βρέθηκαν εκεί εκτός από νερά θαλάσσης (λόγω του ότι η Λιμνοθαλασσα του Κουτάβου είναι δίπλα), μπάζα, αλλά και «αρχαία» από πάλιά σπίτια του Αργοστολίου που γκρέμισε ο καταστροφικός σεισμός του 1953.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αρχαιολογική Υπηρεσία, οι αρμόδοι της οποίας -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είπαν στον υπεργολάβο του έργου Γιώργο Βαγγελάτο (εργολάβος είναι ο Κυριάκος Χαϊδεμένος) ότι μπορούν τα κομμάτια που έχουν κάποια αρχαιολογική σημασία να μπαίνουν στην άκρη για τυχόν αξιολόγησή τους.

Ετσι, αφού έγινε η διαλογή των «αρχαίων», ο υπεργολάβος κ. Βαγγελάτος μετέφερε τα μπάζα στη Λαγκάδα, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Ομως οι εργασίες σταμάτησαν χθες, καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Βαγγελάτος στον «Η», ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Γεράσιμος Φιλιππάτος δεν ενέκρινε τη μεταφορά των μπάζων (δυό-τρεις αυτοκινητιές) από το γήπεδο και αξίωσε από τον υπεργολάβο …την επαναφορά τους στο χώρο του έργου!

Ολη ημέρα χθες ήταν σε εξέλιξη το νέο …θρίλερ με τα μπάζα, οι συσκέψεις και οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις δεν κατέληξαν πουθενά και, όπως μας είπε αργά χθες το βράδι ο κ. Βαγγελάτος, αν δεν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη, σήμερα θα μεταφέρει τα μπάζα του γηπέδου από τη Λαγκάδα ξανά στο γήπεδο!

Γ. Βαγγελάτος
Νερά, μπάζα και «αρχαία» στο Γήπεδο Αργοστολίου