«Χαμός στο ίσιωμα» με το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» για τα όσα έγιναν και αποφασίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής με την κατανομή του ενός εκατομμυρίου για τη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ».

❶ «Χαμός στο ίσιωμα» για την Δημοτική Αρχή που πήρε …1.000.000 Ευρώ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την ίδια ώρα καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία ότι …«δεν παίρνει ευρώ από την Κυβέρνηση».

Πρόσφατη η δήλωση του Ανταυτού Δ. Λυκούδη «Η παρούσα Κυβέρνηση δεν έχει δώσει ευρώ για νέα έργα έτσι ώστε μετά την πρωτεύουσα να δημιουργήσουμε ανάλογη εικόνα στην περιφέρεια»!

❷ «Χαμός στο ίσιωμα» που γι’άλλη μία φορά τα χωριά («η περιφέρεια» για τον κ. Ανταυτού) μένουν εκτός νυμφώνος και στο Αργοστόλι …500 χιλιάρικα πετιόνται στον αέρα για «έργα βιτρίνας» στο Μαϊστράτο!

❸ «Χαμός στο ίσιωμα» με τις (για άλλη μία φορά) αλαζονικές και προκλητικές δηλώσεις της δημοτικής ηγεσίας, αυτή τη φορά διά στόματος δημάρχου απαντώντας στις αιτιάσεις για το ποιος και πως πήρε τις αποφάσεις Αργοστόλι και Ομαλά να πάρουν «τη μερίδα του λέοντος» και οι υπόλοιποι …«τα ψίχουλα»: «Ούτε κανένα ρωτάω, ούτε τίποτα»!

❹ «Χαμός στο ίσιωμα» με την μείζονα αντιπολίτευση, που …απόντος του αρχηγού Μιχαλάτου στάθηκε στο ύψος της δια των Μινέτου και Αραβαντινού!

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε τη συνέχεια…

Αποκαλύπτουμε λοιπόν πως εκτός από προκλητική η δημοτική ηγεσία στην κατανομή του ενός εκατομμυρίου είναι και ανίκανη να το διαχειριστεί.

Ήδη από χθες αποκαλύψαμε ότι η Υπουργική απόφαση για την επιχορήγηση του Δήμου με το 1.000.000 έχει βγει …εδώ κι ένα χρόνο (7/9/2017 με ΑΔΑ: Ω4Γ9465ΧΙ8-Α54) και ότι «προφανώς τα άφησαν να τα αξιοποιήσουν στην προεκλογική περίοδο που έρχεται»!

Νάτανε μόνο η σκοπιμότητα της αξιοποίησης του την προεκλογική περίοδο που έρχεται με το νέο χρόνο;

Προσέχτε την για άλλη μία φορά απόδειξη της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί τα στοιχειώδη:

– 7/9/2017 εκδίδεται η Υπουργική απόφαση για την επιχορήγηση του Δήμου.

– Η αποδοχή του ενός εκατομμυρίου και της εκτέλεσης του έργου γίνεται μετά από …2 ½ μήνες στις 28/11/2017 με την355/189 απόφαση του ΔΣ (ΑΔΑ: ΩΒΖ3ΩΕ5-Κ3Ω)!

– Μετά από …τρεις μήνες (!!!) στις 28/2/2018 οι άξιοι και ικανοί της δημοτικής ηγεσίας παίρνουν χαμπάρι ότι η προηγούμενη απόφαση αποδοχής της πίστωσης και του έργου …είναι λάθος και την διορθώνουν με την 68/18 απόφαση του ΔΣ (ΑΔΑ: 622ΜΩΕ5-ΥΑ0) και μάλιστα οι αθεόφοβοι εισάγοντας το θέμα… εκτός ημερήσιας διάταξης!

Και η αντιπολίτευση σύσσωμη δια της ψήφου της …ενέκρινε την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής δίχως μια παρατήρηση, ή ένα σχολιασμό έστω !

Τόση συσσωρευμένη ανικανότητα και μαζί ανεπάρκεια δεν πιστεύουμε να έχει ξαναυπάρξει!

Και μη χειρότερα να λέμε!