25χρονος φοιτητής από τα ΤΕΙ Ληξουρίου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου ως ύποπτο κρούσμα για τον κορονοϊό.

Για άλλη μία φορά το Νοσοκομείο μας σήμανε συναγερμό και βρίσκεται επί ποδός και σε αναμονή των αποτελεσμάτων του δείγματος του 25χρονου που εστάλη σήμερα το πρωϊ στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 25χρονος, ο οποίος είχε μεταβεί για το Καρναβάλι στην Πάτρα, μετά την επιστροφή στο Ληξούρι, (διαμένει εκεί), αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Παρέμεινε εμπύρετος στο σπίτι και χθες το απόγευμα μετέβη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον ΕΟΔΥ και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο (ειδικά εξοπλισμένο για την περίπτωση) στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης κατάστασης για το περιστατικό, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεύεται στην ειδικά διαμορφωμένη Παλιά Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείο μας,

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος έχει έντονα τα συμπτώματα της γρίπης και αναμένεται αργά το απόγευμα να βγούν τα αποτελέσματα του δείγματος από το Παστέρ.

Το Νομαρχιακό Νοσοκομείο