Άνους, αλλά… ειλικρινής!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΙ της κατά τα… μυαλά τους «μεγάλης ευκαιρίας», οι γνωστοί «Ιέρακες» των …σουβλερών ονύχων, της έκπαλαι προβληματικής, χρηματιστηριακής μας αγορούλας, και ως άπληστοι και κατά βάσιν ηλίθιοι, απάνθρωπα «μοιράζουν» τον πανικόν του «κορονοϊού» αυτήν την φορά, ιδιαζόντως …γενναιόδωρα, στα αδαή, αιώνια θύματά τους, και …γκρεμίζουν τον Δείκτην μας, περισσότερο από κάθε άλλον τέτοιον στον Πλανήτη μας!

➔ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ αν είχαμε και …κρούσματα, έστω και ένα μικρό κλάσμα τέτοιων άλλων Χωρών! Δεν θα έμενε… καρεκλοπόδαρον …όρθιον και επί… πατώματος!

➔«ΔΕΝ θα μείνει Ψυχή ζώσα», μου απήντησε σε εύλογον ερώτησίν μου, μία από αυτές τις …διάνοιες! Και… απτόητος, αλλά και άνους, ενώ υπερηφανευόμενος για την …πρόβλεψή του, εσυνέχισε: «Πρόκειται περί Πανδημίας»!

➔HΡEMA, τον ερώτησα τότε, ΠΟΥ… ΑΚΡΙΒΩΣ θα… σπρώξει τα μεγάλα του κέρδη, αν αποδειχθεί σωστός στην πρόβλεψή του, αφού αυτός και οι …κληρονόμοι του, με κάθε βεβαιότητα, θα έχουν… μεταναστεύσει και οι ίδιοι, σε τόπον χλοερόν…

➔«ΔΕΝ το… είχα σκεφθεί», μου απήντησε …αιφνιδιασθείς, ως άνους, αλλά εν προκειμένω… ειλικρινής, ενώ κατάλευκος στο πρόσωπον, ως… μάρμαρον Πεντέλης!

➔ΕΙΠΑΜΕ: Της σύγχρονης απληστίας η καθημερινή… ροή, παρασύρει και ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά της! Εμπόδια γι αυτούς τους… καλούς ανθρώπους, δεν υπάρχουν! Γι’αυτούς, ακόμα και τα… σάβανα, έχουν … τσέπες!

➔ΤΑ… ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ… δικά σας!!!