Αποκλειεται! Δεν γινεται!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΠΡOΣ OΛOΥΣ ΤOΥΣ ΛΑOΥΣ ΤOΥ ΠΛΑΝΗΤOΥ ΜΑΣ: ΠΡOΣΠΑΘΕΙ-ΣΤΕ να αφαιρέσετε, να βγάλετε από την γλώσσα σας, να σβήσετε, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ, όποιος λαός κι’ αν είσθε, όποια γλώσσα κι’ αν ομιλείτε και γράφετε, τις λέξεις τις Ελληνικές, τους όρους τους Ελληνικούς, τις έννοιες τις Ελληνικές, την γλώσσα την Ελληνική:

Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική.
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα).
Από τη Φυσική και από τη χημεία.
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική.
Από την πολιτική της χώρας σας.
Από την καθημερινότητά σας.
Διαγράψτε και τα απλά μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα.
Κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε τη γεωμετρία από τα κτίριά σας, από τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας, ώστε να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει έστω μια λέξη ελληνική), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα Ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, (κι αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα), αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (ώστε να χάσει την Ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε τη φιλοσοφία, διαγράψτε…, διαγράψτε…, διαγράψτε.
Στο τέλος θα πείτε…… “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Α Π O Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ… ΓΛΩΣΣΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ… ΑΠO ΓΛΩΣΣΑ! …..ΤΙΠOΤΑ”!!! ΠOΛΛOΙ οι άνθρωποι των Γραμμάτων που έτσι τα εννοούν, τα λένε, τα βροντοφωνάζουν, τα γράφουν, τα μεταφέρουν, τα διδάσκουν, με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται!
O διάσημος Φιλέλλην, Robert Najemy, είναι ένας από αυτούς!!!