Αποχαιρετισμός του Στρατηγού Γιώργου Τσιρογιάννη μέχρι πρότινος αστυνομικού δ/ντη Ιονίων Νήσων

Γ. Τσιρογιάννης

Τον υποστράτηγο της ΕΛΑΣ Γιώργο Τσιρογιάννη, μέχρι πρότινος Αστυνομικό Δ/ντ;h Ιονίων Νήσων, υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο κ. Τσιρογιάννης που αποστρατεύεται μετά τις προχθεσινές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρία χρόνια. «Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν χάνονται, ως κάτοικος Λευκάδας θα σας συναντώ και στο μέλλον», δήλωσε ο υποστράτηγος και ευχήθηκε στον περιφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Τσιρογιάννη για την ευγένειά του να συναντηθεί μαζί του για να αποχαιρετίσει μετά την αποστράτευσή του και τον ευχαρίστησε για τη συνεννόηση και το πνεύμα συνεργασίας που υπήρξε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

  •  Μήνυμα του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων:

Μετά από τρία χρόνια στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, που αποτελείται από τα πλέον αξιόλογα επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια.

Στα Ιόνια Νησιά γνώρισα, ικανούς και έντιμους συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί τους επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές, έχοντας όμως ως σταθερά στον προσανατολισμό μας, το όραμα της ανθρωποκεντρικής αστυνομίας, χρήσιμης στην κοινωνία και στους πολίτες.

Στο τελευταίο μου υπηρεσιακό σταθμό αλλά και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας που υπηρέτησα επί σειρά ετών, είχα το προνόμιο να ηγηθώ αφοσιωμένων στη δουλειά τους συναδέλφων, που σπάνια συναντάς στην επαγγελματική σου ζωή και να διαμορφώσω μαζί τους μια ενιαία αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς δημιουργείς σταθερούς κοινωνικούς δεσμούς.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε με τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και των ΜΜΕ, ανταποκρινόμενοι επάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας.

Εύχομαι η Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας της κοινωνίας μας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αντιστράτηγος ε.ο.θ