Ατελείωτο κέφι και χορός στο «Μασκέ Πάρτι» της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς, το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συνέβαλε στο να διατηρήσει το κέφι αμείωτο και τον χορό σε “allegro tempo” μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο “Μασκέ Πάρτυ” που διοργάνωσε η Αδελφότητα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά, με τη συμμετοχή των τμημάτων νεολαίας των Συλλόγων Δηλινάδων, Πυργιού και Φαρσινών.

Ήρωες της Disneyland μας ταξίδεψαν στη μαγεία του παραμυθιού, χαβανέζες σε εξωτικά νησιά, αρλεκίνοι και κλόουν μας χάρισαν στιγμές γέλιου, Κινέζοι της Cosco έκαμαν σκληρές διαπραγματεύσεις, κουρσάροι κυρίευσαν τον 1ο όροφο του Πολιτιστικού μας κέντρου και κυριάρχησαν στο χορό, ενώ δεν έλειψαν η ρομπόλα στα ποτήρια μας, η έκπληξη  γενεθλίων σε αγαπημένο μέλος της νεολαίας μας  και η πρωτοτυπία σε αμφιέσεις που συζητήθηκαν και …βραβεύτηκαν !

Πράγματι, η κριτική μας επιτροπή -Μάκης Αγγελετάκης, Παναγής Φωκάς, Διονυσία Βασιλάτου, Σταματία Καρλή και Ράνια Μπαλτσαβιά – δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει τις τρεις καλύτερες μεταμφιέσεις καθώς όλοι οι Μασκαράδες είχαν κερδίσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις για το μπρίο και την φαντασία τους.
Το α’ βραβείο κέρδισε η Μαριλίνα Καλογηρά που είχε μεταμφιεστεί σε ένα πολύχρωμο αερόστατο. Μας έδωσε μάλιστα την ευχή να πετάμε πάντα ψηλά και να κυνηγάμε τα όνειρά μας!
Το β’ βραβείο κέρδισε το ζεύγος “Κώστας Καρυωτάκης και Μαρία Πολυδούρη ” κατά κόσμον Ιάσονας Toyotomi και Κόνυ Καλύβα οι οποίοι απήγγειλαν ποιήματα που άντεξαν στη φθορά του χρόνου και ξύπνησαν την σκέψη και τα συναισθήματά μας.
Το γ’ βραβείο εδόθη με χαρά σε έναν ακούραστο εργάτη, τον Βασίλη Μαρτάτο.

Ευχαριστούμε πολύ την Kefalonian lines που έστειλε τους νικητές στα εξωτικά νησιά Κεφαλονιά & Ιθάκη , το μεζεδοπωλείο – ουζερί “Πυροφάνι ” -συμπατριώτη μας-στον Πειραιά και φυσικά … τον μοναδικό, αεικίνητο, κεφάτο μέχρι πρωίας Dj μας Νίκο Ματέρη για τις μουσικές του επιλογές!

Και του χρόνου με Υγεία !!!

Η Αποκριά μπορεί να τελείωσε … οι επόμενες εκδηλώσεις μας, όμως , σας περιμένουν!!!

Εις το επανιδείν !

Για το Δ.Σ ,
Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά,
Υπεύθυνη νεολαίας Αδελφότητας