Αυτοκτόνησε 28χρονος από τον Καραβόμυλο μέσα στο σπίτι του

Τέλος στη ζωή του έδωσε το Σάββατο το μεσημέρι ένας 28χρονος συμπατριώτης μας, κάτοικος εν ζωή Καραβόμυλου Σάμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος βρέθηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης απαγχονισμένος στο σπίτι του, με αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε κρεμάσει σε φωτιστικό δωματίου. Πριν την αυτοχειρία είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο και η σύζυγός του είχε μεταβεί στο ΑΤ Σάμης για να καταγγείλει το γεγονός. Στη συνέχεια αστυνομικοί τον αναζήτησαν, για να τον εντοπίσουν τελικά απαγχονισμένο.
Ο 28χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Το καλοκαίρι είχε ανοίξει την δική επιχείρηση στη Σάμη, ενώ ήταν πτυχιούχος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι, του Τμήματος Τεχνολογίας και Επεξεργασίας Τροφίμων.
Υπήρξε ένας ήσυχος άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον και ενεργός στην προστασία της φύσης, ενώ είχε δραστηριοποιηθεί έντονα σε εθελοντικές δράσεις.
Ο 28χρονος πριν διαβεί στο απονενοημένο διάβημα, είχε “αποχαιρετήσει” την οικογένεια και φίλους του με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FaceBook, γράφοντας “Αντίο”.
Η σορός του θα διακομισθεί στην Πάτρα, για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το ΑΤ Σάμης διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος.
Ο “Η” στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου και πρόωρα χαμένου συμπατριώτη μας.