Βγήκε από το λήθαργο η τοπική ΝΔ για να στηρίξει …την κυρία Κράτσα!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ πράγματα γίνονται στην τοπική Νέα Δημοκρατία.Δεν έφτανε ο Πανελλήνιος διασυρμός του βουλευτή Παναγή Καππάτου με την προκλητική κορονοαποζημίωση που πήρε.

Δεν αφύπνισε κανέναν η απάντηση Καππάτου που έκανε τα πράγματα χειρότερα απ’ ότι ήταν.

Δεν προβληματίστηκε κανείς για την δήλωση στήριξης του δημάρχου Μιχαλάτου στον βουλευτή για το θλιβερό ατόπημά του να καταχωρηθεί στη λίστα των κορονοαποζημιούμενων.

Για όλα αυτά τα πρωτοφανή, επικράτησε η απόλυτη σιγή στην τοπική κομματική οργάνωση της ΝΔ.

Και τι βρήκε για να βγει από το λήθαργό της;

Τα τεκταινόμενα στον …ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων!

Σε μια προσπάθεια στήριξης της περιφερειάρχη Κράτσα στη δεινή θέση που έχει περιέλθει με τις άστοχες κινήσεις της και όχι στήριξης έστω …της Κυβέρνησης.

Όχι για να δείξει ενδιαφέρον για τα τεράστια αδιέξοδα που έχουν εμφανιστεί με τα σκουπίδια στην Κεφαλονιά με το θεσμικό δημιούργημα της Κυβέρνησης το άρθρο 93 ένα χρόνο μετά την ψήφισή του στη Βουλή.

Όχι για να προτείνει κάτι, μια πρόταση-έναν προβληματισμό.

Αλλά για να παίξει το παιγνίδι του φανατισμού και της εμπάθειας που έχει επιλέξει η κ. Κράτσα!

Ναι! Τόσο πολιτική αντίληψη για τα τεκταινόμενα!

Όχι για να υπερασπιστεί, έστω βρε αδελφέ, την Κυβέρνηση και να την συνδράμει για την καλυτέρευση των πρωτοβουλιών που πήρε, έστω και δίχως να ρωτηθεί ούτε η τοπική οργάνωση του κόμματος, ούτε καν ο βουλευτής.

Αλλά για να μπει στο παιγνίδι της αυτοκαταστροφής και «του ένοπλου αγώνα» που έχει προκρίνει η κ. Κράτσα!

Με τρόπο τόσο άκομψο, που κάποιος ψύχραιμος θα σκεφτόταν ότι ακόμα και προβοκατόρικη πρόθεση υπάρχει στην ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π.Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως μόνο δια χειρός της προέδρου Γιάννας Κουλουμπή δεν είναι γραμμένη η επίμαχη ανακοίνωση και πολύ περισσότερο των μελών της Δ.Ε.Ε.Π.(είναι πολύ αμφίβολο αν την γνώριζαν κιόλας).

Όπως σίγουρο είναι, ότι έτσι που το πάνε, στην τοπική Νέα Δημοκρατία βουλευτής και Οργάνωση του κόμματος …θα ξαναβγάλουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη!

Γιάννα Κουλουμπή