Γεράσιμος Παπαναστασάτος vs Αλέκου Παρίση

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Ο δικηγόρος Γεράσιμος Παπαναστασάτος εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αλέκο Παρίση στους Κεφαλλονίτες ψηφοφόρους σε σύστησαν το 2006 η Αθηνά Αυγουστάτου, ο Νίκος Ανουσάκης και ο Διάνυσης Κοκκόσης. Πως λοιπόν τους «δημιούργησες» εσύ πολιτικά;

Φίλε Αλέξανδρε, σε στηρίξαμε για πολλά χρόνια και κάτσαμε δίπλα σου με πάθος αλλά δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεσαι ότι έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να σεβαστείς την ιστορία σου και να αποσυρθείς από την ενεργό πολιτική με αξιοπρέπεια κα σοβαρότητα.

Σε συνέντευξη σου βγήκες στο ραδιόφωνο και δήλωσες ότι όλα τα στελέχη της παλιάς «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και όσα από αυτά βρίσκονται στην νέα παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον», τα «δημιούργησες» εσύ πολιτικά και «τους έμαθε ο κόσμος από εσένα»!! Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Για να θυμηθούμε μαζί… Το 2006 που εμφανίστηκες για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Κεφαλονιάς όντας ένας επιτυχημένος Κεφαλλονίτης επιχειρηματίας των Αθηνών, αυτοί που σε σύστησαν στους Κεφαλλονίτες ψηφοφόρους και στους μόνιμους κατοίκους της Κεφαλονιάς, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία αγνοούσαν την ύπαρξη σου, ήταν η Αθηνά Αυγουστάτου (που αυτή που σε πρωτοπαρουσίασε κιόλας στο νησί), ο Νίκος Ανουσάκης και ο Διονύσης Κοκκόσης. Αυτοί σε έμαθαν στους Κεφαλλονίτες.

Σου υπενθυμίζουμε δε παράλληλα ότι όταν το 2010 κατήλθες ως υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς πχ ο Νίκος Παπαδάτος ήταν ένας καταξιωμένος φυσιοθεραπευτής και στέλεχος της τοπικής ΝΔ, ο Γιώργος Καλτσουνάκης ήταν ο Λιμενάρχης της Κεφαλονιάς, η Αθηνά Αυγουστάτου ήταν η περίφημη «σιδηρά κυρία» της ΝΔ της Κεφαλονιάς εκλεγμένη άπειρες φορές, εγώ προσωπικά ήμουν ένας γνωστός δικηγόρος στην περιοχή μας και στέλεχος της ΝΔ,ο δε Νίκος Ανουσάκης ήταν επίσης ένας γνωστός δικηγόρος και ο πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός σύμβουλος του πολιτικού μας χώρου. Άρα πως μας «δημιούργησες» εσύ; Μήπως μας μπερδεύεις με τον Άγγελο τον Κωνσνταντάκη που πριν από εσένα δεν υπήρχε πουθενά στον πολιτικό ορίζοντα της Κεφαλονιάς…

Και για να έλθουμε στο παρόν και να σταματήσουμε τα πολιτικά «μνημόσυνα», εάν έχεις ακόμα παράταξη μετά την αποχώρησης μας σε καλούμε δημόσια να βάλεις τους εναπομείναντες δημοτικούς σου συμβούλους να δηλώσουν πως θα κατέβουν μαζί σου στις δημοτικές εκλογές του 2023. Πλην του Άγγελου Κωσταντάκη δεν θα υπογράψει κανείς. Άκουσε μας και εμάς, όσες φορές μας άκουσες δεν έχασες.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να σταματήσουν τα «παραμύθια».

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

 στέλεχος της παράταξης:

Δήμος Αργοστολίου

Παρόν και μέλλον με

επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη