Εις το …«Θεϊκόν Ελεος»!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΜE πόνον, μόχθον και προ πάντων …τα των φορολογουμένων ιδρωτόβρεχτα χρήματα, ενίοτε, ειδικά …προεκλογικά, κάποια έργα στον Τόπον μας, γίνονται!

ΕΡΓΑ τα οποία, συνήθως …μετεκλογικά, αφίενται, εγκαταλείπονται εις το …«Θεϊκόν Έλεος» αφού …δεκαρίτσα τσακιστεί δεν έχει προβλεφθεί για την συντήρησή τους, όπως σε κάθε άλλη, κάπως προηγμένη, Χώρα του Πλανήτου μας! Ρ Η Μ Α Ζ Ο Υ Ν, στην κυριολεξία!

Ο αγαπητός μας κος Διευθυντής, πάντοτε διακρινόμενος για την μεγάλην ευαισθησίαν του, σχετικά με παρόμοια κοινωνικά θέματα και όχι μόνον, τα παρουσιάζει τακτικά.


Η μακροχρόνια …νιρβάνα μας!!


ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ τι είδους και πόσον επικίνδυνον Ηγέτη γείτονα έχουμε απέναντί μας!

ΔΕΝ θέλουμε να καταλάβουμε, σε ποιά εγκεφαλική κατάσταση, επιμελέστατα, καταχθόνια και μακροχρόνια, έχουν «συρθεί» δεκάδες εκατομμυρίων του Λαού του και πόσον ΟΡΑΤΟΣ, πόσο μεγάλος είναι ο κινδυνος για εμάς!

ΑΦΟΥ, επί πολλά χρόνια, δεν εννοούμε να «απαλλαγούμε» από την μακροχρόνια, σχετική …«Νιρβάνα» μας και θεωρούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον θρασύτατος και πολεμοχαρή γειτόνά με …υποκλίσεις, με …φιλοφρονήσεις, με ευγενέστατες …«προ-ειδοποιήσεις» με …προκλήσεις και …«αυτοκρατορικά» ρεζιλίκια, με …Ανοιξης «λουλούδια» και με γενικότερη δουλικότητα!!