Ελεγχος νομιμότητας από την Πολεοδομία στο παραλιακό μαγαζί μετά το επεισόδιο

Συνεχίζεται αμείωτος ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει με το φοβερό επεισόδιο το οποίο έλαβε χώραν πρόσφατα σε κατάστημα της Παραλίας Αργοστολίου. 

Οπως ήδη έχουμε γράψει, κατά το επεισόδιο ο καταστηματάρχης ενεπλάκει σε σύγκρουση με γείτονα του καταστήματος, όπου ακούστηκαν πολλά …«γαλλικά» κι’ έπεσε και ξύλο. 

Κι’ όλα αυτά, επειδή μηχανήματα του καταστήματος ενοχλούσαν λόγω θορύβου τον γείτονα, ο οποίος απευθύνθηκε στην Πολεοδομία, ενώ κατά το συμβάν επενέβει και η Αστυνομία.

Χθες ο «Η» επικοινώνησε με την Πολεοδομία Αργοστολίου, όπου ο αναπληρωτής προϊστάμενος Γεράσιμος Παυλάτος μας εξήγησε ότι όντως έγινε καταγγελία από τον γείτονα του καταστήματος στην Πολεοδομία, ο οποίος ζητησε να γίνει έλεγχος νομιμότητας για δύο κλιματιστικά της επιχείρησης και τρία ψυγεία εξωτερικού χώρου (που βρίσκονται στον ακάλυπτο χώρο, δίπλα από την οικία του) και προκαλούν όχληση με τους θορύβους τους. 

Στο κατάστημα πήγαν δύο υπάλληλοι της Πολεοδομίας για αυτοψία και τώρα η διαδικασία της υπόθεσης βρίσκεται στην σύνταξη της Εκθεσης του ελέγχου που διενεργήθηκε από την Υπηρεσία.

ΧΡ. ΠΑΠ.-