Εργολάβος «μπούκαρε» στον «Η» γιατί ο Επίτροπος δεν του ενέκρινε -όπως είπε- ένταλμα 7.000Ε!

Χθες αργά το μεσημέρι «μπούκαρε» φουριόζος στα γραφεία του ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ο εργολάβος κ. Π. Βαγγελάτος εκπροσωπώντας την εταιρεία «ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Π.- ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΑΛ. Ο.Ε», ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση μας ζητούσε «τα ρέστα» επειδή ο Επίτροπος, όπως έλεγε, του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν του εγκρίνει το χρηματικό ένταλμα των 7.000 ευρώ για το κλάδεμα των δένδρων στη Σάμη που έκανε πριν από λίγο καιρό, θεωρώντας …υπεύθυνο τον «Η» επειδή δημοσίευσε σχετικό ρεπορτάζ στις 4/4/2018 και «τώρα θα συρθεί στα Δικαστήρια γι’ αυτή τη δουλειά των δέντρων», όπως μας είπε!

Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι δεν ήταν ο «Η» που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα και απλά εμείς κάναμε ρεπορτάζ μετά από σχετικό δελτίο Τύπου του κ. Μοσχονά, δίχως να αναφέρουμε το όνομα του και με φωτογραφικό υλικό αποδεικνύαμε το αβάσιμο των ισχυρισμών του προέδρου Μοσχονά και εν πάση περιπτώσει, όπως γράψαμε …«Αλλη δουλειά τα 10.000 Ε κι’ άλλη τα 7.000 Ε».

Εις μάτην. Ο κ. Βαγγελάτος ίσως «φτιαγμένος» από κάποιον (ή και κάποιους) συνέχιζε να φωνάζει και να μας απειλεί πως θα μας πάει στα δικαστήρια γιατί «τον καταστρέφουμε αφού έχει χρεωμένα τα μηχανήματα και δεν μπορεί να πληρώσει» και να μας ρωτάει αν …«ρωτήσαμε επώνυμους Σαμικούς πριν να γράψουμε ό,τι γράψαμε».

Τελικά, μετά τη χθεσινή παραίτηση του πλέον επώνυμου Σαμικού του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαβρίλη Ρασσιά και τα όσα καταγγέλλονται από αυτόν πως συμβαίνουν στη Σάμη, εμείς …σταματάμε εδώ με μία παράκληση στον κ. Βαγγελάτο. Να τηρήσει τις απειλές του και να μας πάει …στα δικαστήρια!

Θα αποκαλύψουμε μόνο σήμερα δύο «πραγματάκια» και δίχως κανένα περαιτέρω σχολιασμό:

1ον) Η εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Π.-ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Α. Ο.Ε.» ενεφανίσθη να παίρνει δουλειές στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ευρέως φάσματος μάλιστα…, με το που ανάλαβε πρόεδρος ο κ. Μοσχονάς και έφθασε αισίως σήμερα να είναι …Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ανάδοχος του Λιμενικού Ταμείου με 56.442,33 ευρώ!

2ον) Ο κ. Βαγγελάτος λέει ότι ο Επίτροπος δεν εγκρίνει το ένταλμα των 7.000 ευρώ για την κοπή των δένδρων στη Σάμη, γιατί, όπως μας είπε, «φοβήθηκε μην πάει στα Δικαστήρια ο Επίτροπος», ενώ «έστειλε το ένταλμά του πάνω (προφανώς εννοούσε στην Αθήνα) για υπογραφή».

Μήπως μπορεί να μας πει ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Μοσχονάς αν ο κ. Βαγγελάτος πληρώθηκε το υπ’ αριθμό 1α/2018 χρηματικό ένταλμα που εκδόθηκε στις 22/3/2018 για «κοπή, κλάδεμα δένδρων και φοινίκων καθώς και αποκομιδή ξερών κορμών και κλαδιών στη λιμενική ζώνη Σάμης από το αλιευτικό καταφύγιο έως τα λουτρά» και το οποίο αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 22/03/2018 και ώρα 11:40:54 με ΑΔΑ: ΨΨΘΦΟΡΗ0-Κ0Σ;

Αν δεν το έχει πληρωθεί ο κ. Βαγγελάτος, τότε πως αναφέρεται ότι …«θεωρήθηκε από τον αναπληρωτή Επίτροπο» του «Ελεγκτικού Συνεδρίου Υπηρεσία Επιτρόπου στο Νομό Κεφαλληνίας»;

Το δημοσίευμα του «Η» για τον εργολάβο