Εφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Νίκος Μεσσάρης, μετά από καρδιακό επεισόδιο σε Nοσοκομείο της Aθήνας

«Εφυγε» ξαφνικά χθες το πρωϊ το εξαίρετο και αγαπητό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας Νίκος Μεσσάρης, στα 56 του χρόνια.

Η είδηση του χαμού του Νίκου Μεσσάρη έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», αφήνοντας συγκλονισμένους όλους όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργασθεί μαζί του.

Είχε μεταβεί στην Αθήνα για να κάνει κάποιο τσεκ απ στην καρδιά του, και δυστυχώς δεν πρόλαβε. Επαθε καρδιακό επεισόδιο στην Αθήνα χθες το πρωϊ και η καρδιά του τον «πρόδωσε».

O Νίκος Μεσσάρης, πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση Χρυσοχοϊας στο Λιθόστρωτο, ενώ δραστηριοποιόταν στο χώρο των κατασκευών και του Real Estate.

Ηταν ένα δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, με οράματα, στόχους και σχεδιασμό, με πολλές ευαισθησίες και πολλές συμμετοχές στα κοινά και πολιτιστικά δρώμενα του Νησιού μας, μαζί με τη σύζυγό του Mιλένα Μαρκουτζά και το γιό τους Μάσσιμο.
Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης των Νησιών μας στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Αναγέννησης».

O «Η» στέλνει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια.
Δ.Δ.-

• Το ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την ξαφνική απώλεια του Νίκου Μεσσάρη:

Με τεράστια θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την τόσο ξαφνική απώλεια του αγαπητού μας συνάδελφου Νίκου Μεσσαρη. Ενός εξαίρετου ανθρώπου με πολλές δημιουργικές ανησυχίες.

Η κοινότητα των μηχανικών της Κεφαλονιάς είναι από σήμερα φτωχότερη.

O πολιτισμός της Κεφαλονιάς που τόσο ανέδειξε ο Νίκος χάνει έναν από τους στυλοβάτες του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας.

O Νίκος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας με το ζεστό του χαμόγελο.

Κάθε φορά που οι χορωδίες μας -που τόσα οφείλουν σε αυτόν θα τραγουδούν θα γνωρίζουμε πως κάπου εκεί ψηλά θα μας κοιτά γεμάτος ικανοποίηση.

Εκ μέρους του ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

ΣTAYPOΣ TPAYΛOΣ
πρόεδρος ΝΕ