Ηττα με κακή εμφάνιση για τον ΑΣ Κεφαλληνιακό στο Κλειστό Αργοστολίου

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα, γνώρισε ο Κεφαλληνιακός την Κυριακή το μεσημέρι στο Αργοστόλι, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., από τον Πήγασο Μπεγουλακίου, με 70-53.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ήταν πολύ άστοχοι και κοντά στη ρακέτα αλλά και έξω από τα 6,75 και ηττήθηκαν δίκαια από μια ομάδα, η οποία φάνηκε να το θέλει περισσότερο.

Πλέον ο Κεφαλληνιακός θα πρέπει να ελπίζει σε νέα ήττα του Τρίτωνα Πατρών για να ξανακερδίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, διαφορετικά θα τερματίσει στην 4η θέση και θα πάει στα play-off με μειονέκτημα έδρας.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους περιμένουν στραβοπάτημα του Σκαγιοπούλειου για να μπουν αυτοί στα play-off ανόδου.

Η υπόλοιπη αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη και απομένει ακόμη μια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/4.

Εδώ να αναφέρουμε ότι στα play-off ανόδου ο 2ος παίζει με τον 5ο και ο 3ος με τον 4ο.

Παίρνουν μαζί τους τα μεταξύ τους αποτελέσματα και παίζουν στις 3 νίκες.

Οι δυο νικητές παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία.

Ο χαμένος περιμένει να δει τι θα γίνει στην Γ’ εθνική και ίσως ανέβει κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 13-13, 11-21, 7-16

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 16 (1), Γαρμπής 3, Χρηστάτος 3 (1), Δρακονταειδής, Τιμοθεάτος 4, Θεοδωράτος 11 (1), Παντελειός, Κουνάδης, Τραυλός 7, Μουίκης 5, Καραπέτσας 4, Μεσολωράς.

Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου:(Δημακόπουλος), Κόγκος 8 (1), Γεωργακάκης 4, Δημόπουλος 2, Αργυρόπουλος 17 (4), Στρατηγόπουλος, Δαραμούσκας 18 (2), Ανδρουτσόπουλος 6, Τζόγκλης, Αργυρόπουλος, Λύρας 8, Σουβαλιώτης, Δημακόπουλος 7 (1).