Η έπαυλη του Κριστιάνο

Πολύτεκνος πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο στεγάζει την ευτυχία του μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα τέσσερα παιδιά του σε μια εντυπωσιακή έπαυλη 15 χιλιόμετρα έξω από τη Μαδρίτη. Στο προάστιο Ποθουέλο ντε Αλαρθόν, την «όαση των πλουσίων», βρίσκεται το «παλάτι» του ποδοσφαιριστή της «βασίλισσας», που διαθέτει, μεταξύ άλλων, επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, εξωτερική πισίνα, τραπεζαρίες με πολυελαίους αλλά και έναν νηπιοβρεφικό σταθμό!

Καθώς ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον πολύτεκνος με τέσσερα παιδιά, τον 7χρονο Κριστιάνο τζούνιορ, η ταυτότητα της μητέρας του οποίου παραμένει άγνωστη, τα δίδυμα Εύα Μαρία και Ματέο, που ήρθαν στη ζωή του ποδοσφαιριστή μέσω παρένθετης μητέρας πριν έξι μήνες και τέλος, την μικρή Αλάνα Μαρτίνα, μόλις οκτώ εβδομάδων, καρπό του έρωτα του με το πρώην μοντέλο και σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ένας νηπιοβρεφικός σταθμός στην έπαυλη αξίας 568 εκατ. ευρώ είναι απολύτως απαραίτητος.

Ένα μικρό γήπεδο για τον μεγαλύτερο γιο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή έχει κατασκευαστεί στην πολυτελή έπαυλη καθώς και ένα γυμναστήριο για τον ίδιο ενώ για τα βραβεία του, στα οποία περιλαμβάνονται και πέντε «Χρυσές Μπάλες» δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένα δωμάτιο ειδικά και μόνο γι’ αυτά!

Όσο για το μονόγραμμα του 32χρονου ποδοσφαιριστή αυτό δεν κοσμεί μόνο τις κουβέρτες που ζεσταίνουν τον ίδιο και την οικογένειά του αλλά υπάρχει ακόμα και στα χερούλια της εξώπορτας ίσως, για να μην ξεχνά όποιος μπαίνει σε ποιον ανήκει το σπίτι…

(makeleio.gr)